Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“SANDIĞI İYİ OKUMAMIZ GEREKİYOR”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçim sonuçlarını değerlendirip teşkilatların görüşünü almak için Balıkesir’e geldi. Yerel seçim sonuçlarını iyi okuduklarını ve bu doğrultuda yeni dönem için çalışmaları başlattıklarını belirten Yılmaz, “Sandık bize daha fazla çalışmamız gerektiğini söylüyor. Sandık bize eksikliklerimizin olduğunu söyler. Sandık bize yeniden organize olmamız gereken konularda uyarılarda bulunuyor. Sandığı iyi okumamız gerekiyor” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Recep Altepe’nin de yer aldığı programda Balıkesir teşkilat bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 2028-2029 seçimlerinin yol haritasını belirleme çalışmalarına başladıklarını açıkladı.  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Balıkesir’deki programla ilgili şunları kaydetti: “31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirip önümüzdeki dönemin yol haritasını belirmeye yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Benden önce başkan yardımcımız Ahmet Zenbilci burada teşkilatlardaki arkadaşlarımızla konuştu. Bende Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak buradayım. Bu programda teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz.  Kazanan-kaybeden belediye başkanlarımızla bir araya geliyoruz. 31 Mart seçimleri içerisinde kendilerinin verdiği çaba ve özveri için teşekkür ediyoruz. Birliklerinin beraberliklerinin daim olmasını istiyoruz. Aday belirleme süreçleri, meclis üyesi adayları belirlemesinin süreçleri rekabetin olduğu süreçlerdir. Rekabetin olduğu ufak tefek incinmeler olabilir. İncinmelerin bir tarafa bırakıldığı kucaklaşmanın başladığı önümüzdeki süreçte geçmişten aldığımız dersle yeni bir hamleyi yapmamız gereken bir süreçteyiz. Onlara başarılı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

“SANDIĞI OKUYORUZ”

Yerel seçimlerde ortaya çıkan sonucu iyi okuduklarını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın seçim gecesi belirttiği gibi biz sandıktan çıkan sonucu milletimizin bize söylemek istediği şeklinde algılıyoruz. Sandığı okuyoruz. Sandık bize daha fazla çalışmamız gerektiğini söylüyor. Sandık bize eksikliklerimizin olduğunu söyler. Sandık bize yeniden organize olmamız gereken konularda uyarılarda bulunuyor. Sandığı iyi okumamız gerekiyor. Bizde sandığı iyi okuyan siyasi bir hareketiz. Türkiye en büyük siyasi hareketeyiz. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Milletimiz ne diyorsa başımızın üzerinde. Milletimiz bize ülkemizin ciddi sorunları bunları ihmal etmeyin diyor. Bunların başında; ekonomi var. Bunun devamında ülkemizin içinde bu coğrafyanın içinde bulunmanın gerektirdiği bazı hassasiyetler var. 6 Şubat’ta ülkemiz büyük bir deprem yaşadı. Bu depremde 11 il yerle bir oldu.  Bu deprem için yaptığımız faaliyetler var, bu senenin sonunda 200 bin konutu teslim etmemiz mecburiyetimiz var. Şüphesiz her şeyi bütün ayrıntılarıyla düşüneceğiz. Bütün konuları değerlendireceğiz. Biz durmak yok yola devam deriz. Biz bir seçimi bitirir bir sonraki gün aldığımız dersle planlama yapıp yeni dönemin adımlarını atacağız. 2028-2029 döneminin hazırlığıdır bunlar. “ dedi