Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BOĞAZİÇİLİLER ÇANAKKALE’DEN AYVALIK’A KOŞUYOR

Boğaziçi Ayvalık Okulları gönüllüleri olarak, 20-22 Haziran tarihleri arasında, Çanakkale’den Ayvalık’a 220 km bağış koşumuzun bu sene dördüncüsünü gerçekleşecekk.

Boğaziçi Ayvalık Okulları gönüllüleri

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının 2015’ten bu yana, sosyal ve kültürel etkinliklere erişimi kısıtlı çocuklarla düzenlediği Ayvalık Yaz ve Kış Okullarını sürdürebilmek ve farklı şehirlerdeki yeni projelerimizi hayata geçirebilmek için koşacak.!
Bünyesinde çocuklara kalplerini adamış Boğaziçi Üniversitesi mezunları, akademisyenleri ve öğrencilerini barındıran Ayvalık Okulları ve Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD), ekonomik nedenlerden ötürü eğitime ve sosyal etkinliklere erişimi kısıtlı çocukların yaşamlarına bilim, sanat ve sporla destek olmak için faaliyet gösteriyor. 2023 Mart ayından itibaren bir araya gelen Ayvalık Okulları ve BÇBD, bu sene de Ayvalık, Çanakkale, İzmir ve Hatay’daki çocuklarla buluşmak ve bu buluşmaları sürdürmek adına birlikte çalışıyor. Yaz ve Kış Okullarıyla 10 senedir Zeytin Çekirdekleri Derneğinin katkılarıyla Ayvalık’taki çocuklarla buluşan Boğaziçi Ayvalık Okulları gönüllüleri, 2023’ten bu yana ise Çanakkale’ye bağlı Behramkale ve Paşaköy’de faaliyet gösteren Güneşane Vakfıyla yaz ve kış buluşmalarına 2024 yılında da devam edecek. Çanakkale ve Ayvalık’ın yanı sıra, 2024 yazında Boğaziçi Ayvalık Okulları gönüllüleri Çocuk Dostu Köy Derneği’yle birlikte Hatay’ın Döver köyündeki ve Bir Arada Yaşarız Eğitim ve Toplumsal Araştırmalar Vakfı (BAYETAV) ortaklığıyla İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki çocuklarla da buluşacak.