Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

9. Kariyer Günleri Başladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, fakülteler ve öğrenci topluluklarınn iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve üç gün sürecek olan geleneksel Kariyer Günleri başladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Kariyer Günleri etkinliğinin açılışı, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi. Açılış programında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile Dr. Danis Navaro “Yeni İş Modelleri ve Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Programın ardından Üniversite Yönetimi ile öğrenciler arasında önemli bir iletişim köprüsü oluşturacak ve öğrencilerin görüşlerinin alınmasını sağlayarak üniversite yaşamının daha etkin bir şekilde yönlendirilmesine katkıda bulunacak “Rektör-Öğrenci Buluşması” gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplandırdı. Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda ise Sağlık Bilimleri Fakültesinin destekleri ile “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumu ile Uzman Fizyoterapist Zafer Aksungur, “Sağlık Bilimlerinde Kariyer Yolculuğu” başlıklı konu ile Nev Bandırma Hastanesi, Royal Hastanesi ve Medicana Hastanesi uzmanları öğrencilerle paylaşımlarda bulundu.
Etkinliğin birinci günü, “Finansal Piyasalarda Kariyer” oturumu ile devam etti. Davetli konuşmacılar Kurumsal İletişim Müdürü Caner Balaman, Yatırım Uzamanı Yasin Özdemir ve Yatırım Uzman Yardımcısı Oğulcan Keskin “Finansal Piyasalarda Kariyer” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.