Balıkesirspor bu ligin onur mücadelesi veren ekibidir..

Ağır ötesi maddi şartlarla ligin 10.haftasına 4.sırada giriyorsak, bu yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların, kulüp çalışanlarının, Balkes’e destek veren iş adamlarının ve stada gelen taraftarların başarısıdır.

Önümüzdeki pazartesi günü Süper Lig şampiyonluğu görmüş Türk futbolunun önemli camialarından Bursaspor’a konuk olacağız.

491 milyon borç ile Süper Ligden düşen Bursaspor’un bildiğiniz gibi 3 puanı da silindi. Buna rağmen 15 puanla 7.sıradalar. Buradan şunu anlıyoruz. Bursaspor ligin süper lig hedefindeki takımlarının belki de başında geliyor.

Timsahların en önemli silahı ise taraftarları. 35 bin kişilik Timsah Arena’da her maça 15 binin üzerinde seyirci ile oynuyorlar. (Biz bu taraftarı anca rüyamızda görüyoruz..)

Biletler ise misafir tribünü 25 TL’den başlıyor 400 TL’ye kadar gidiyor. Timsah Areda’da loca kiralamak istersen 3 yıllık 350 bin doları bayılıyorsun. Şu ana kadar 5 locanın 4’ün kiralanmış..Balıkesirspor ise kapalı, açık, olmayan loca(!)  seç beğen al heryer 10 TL. Yinede birileri maça gelmek için havaların ısınmasını bekliyor..!

İşte her yönüyle çok açık makas aralığında ki iki kulübün puan mücadelesi nasıl neticelenecek..