“Balıkesirimizin yanındayız. Dün oynanan Balkes-Keçiörenspor maçında güzel bir oyun oynamamıza rağmen 1-0 mağlup olduk. Kadir Başkanımıza, teknik ekibe ve taraftarlarımıza başarılar. Durmak yok, yola devam inşallah.!

Bu sözler 2 hafta önce oynanan Keçiörenspor maçından sonra AK Parti’nin ‘siyasi meftası’ eski vekil Ali Aydınlıoğlu’na ait.

“Bu takım para almadan oynuyor. Şartlar çok zor, hepiniz şahitsiniz! Buralara nasıl geldiğimize, nasıl mücadele verdiğimize şahitsiniz! Bu kadarız, şehir bu kadar ama bu şehrin bu kadar olmadığını siz ispat edin, bizde ispat edeceğiz!”

Bu sözlerde son Adanaspor maçından sonra Balıkesirspor kaptanı Okan Alkan’a..

Keçiörenspor maçında ‘Balkes’in yanındayız’ mesajı veren Ali Aydınlıoğlu ve benzerlerini(!) o günden beni bırakın Balıkesirspor’un yanında Balıkesir’de gören yok..!

Başkan Kadir Dağlı’nın CV’sinin bir çok yerinde AK Parti ile ilgili etiket bulunuyor. Taaa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığından, il yönetim kurulu üyeliğine, danışmanlığa ve hatta Karesi Belediye Başkan aday adaylığına kadar.

AK Parti’li Büyükşehir, Altıeylülve Karesi Belediyelerinden şu ana kadar başkanı olduğu Balıkesirspor’a ‘delikli kuruş yok’. (Sadece Büyükşehir’de Yasin Sagay kendi çabaları ile bir şeyler yapıyor, yapmaya çalışıyor)

Balıkesirspor’un hiçbir zaman ne yanında, ne sağında, ne solunda, hiçbir yerinde olmayanlar, bu güne kadar Balıkesirspor’a günahlarını bile vermeyen eski siyasi meftalar her ne hikmetse bu günlerde camianın popüleritesi arttıkça “canım cicim Balkes’im’ takılıp objektiflere kimi zaman asker selamı, kimi zaman 32 diş poz veriyorlar..!

Başka kapıyla beyler.. Balkes’ten size iş çıkmaz. Haaa bir şartla çıkar. Ne kadar Balkes’in yanında olduğunuzu ‘tamamen duygusal !’ gösterin anlayalım ne kadar yanındasınız..

Kadir Başkan, tabi ki metezori yanına gelip sığışana git diyecek halin yok. Sende kurt politikacılardansın. Ama dikkat et sen Balkes’e kafa patlatırken, bu ve bunun gibilerde işin başka boyutunu kovalıyor. Aman dikkat et..!