Ligin başında ‘küme düşer’ dediğimiz Balıkesirspor ligin 7. Haftasına 6.sırada giriyor..Teknik Patron Ali Tandoğan temkinli konuşarak “hedefimizde sapma yok. Küme düşmemek” derken sözlerine şu cümleleri de ekliyor “hedefimizi biz belirleyeceğiz.”

Balıkesirspor yarın Atatürk’te ligin hüsran ekibi Boluspor’u ağırlayacak. Boluspor  sezona başlamadan Balıkesirspor’un eski teknik direktörü Giray Bulak ile anlaşmış ve lige şampiyonluk parolası ile merhaba demişti. Ama işler istedikleri gibi gitmedi. Osmanlıspor mağlubiyeti ile lige başlayan Boluspor,  2.haftada Adanademirspor ile kendi evinde golsüz berabere kalırken, 3. hafta Erzurum deplasmanından eli boş döndü. Ligin 4.haftasında kendi evlerindeki Altay mağlubiyeti Giray Bulak’ı yedi..! Bulak’ın yerine gelen Osman Özköylü ile gittikleri Ümraniye deplasmanından beraberlikle ayrılarak moral buldular ama ligin 6. haftasında kendi evlerinde ki İstanbulspor mağlubiyeti ise onlar açısından tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

Bu şartlardaki Boluspor için Balıkesirspor deplasmanı hayati önem taşıyan bir karşılaşma olacak. Eğer Balıkesir’den puan veya puanlarla dönerlerse bir dahaki hafta o moralle kendileri gibi ligin altına demirleyen Giresunspor ile kendi evlerinde karşı karşıya gelecekler ki; bu maç Boluspor’un kader maçlarından birisi olur.

Yine hepimizin yakından tanıdığı Balıkesirspor’la bir türlü yıldızı barışmayan Osman Özköylü’nün saha içindeki tahrik edici davranışlarına dikkat edilmesi gerekli.. Maçın tansiyonunu sürekli tırmandıracaktır. Bunun engellemenin tek yolu maçı baştan kopartıp sesini kesmekten geçecektir.