Dün Balıkesirspor Tesislerinde Futbol Şube Sorumlusu Umut Kırtıl ile Teknik Patron Ali Tandoğan basın toplantısı düzenlediler. Detaylar haberin içeriğinde var. Ben, Umut Kırtıl  ‘Transfer Tahtası’nın açılma sürecini anlatırken resmen gerilim filmi izler modundaydım..

Başta Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı ve Futbol Şube Sorumlusu Umut Kırtıl’ın takip ettiği bu süreç inanın bana kitap olsa sanırım en çok satanlar arasına girer.

Balıkesirliler olarak bu süreçte en fazla düşünmemiz gereken ise kanımca şu; bugün için arkasında neredeyse hiçbir destek olmadan sadece kendi çevre ve ceplerindeki ile Balıkesirspor’u yüklenen yönetim kurulu kocaman bir teşekkürü hak ediyor.

Tabiki bu süreçte herşeyin para olmadığını, ikili ilişkilerin, çevre zenginliğinin de ne kadar önemli olduğunu gördük. Şöyle ki; haberin içeriğinde de okuduğunuz gibi Balıkesirspor’un transfer tahtasının açılmasında özellikle Adanademirspor Başkanı Murat Sancak, Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve Trabzonspor As Başkanı Ertuğrul Doğan’ın büyük katkıları var. Bu 3 isme, biz Balıkesirlilere ‘dostluğun’ nasıl bir değer ve güç olduğunu gösterdikleri için, bir Balıkesirli ve Balıkesirspor’lu olarak teşekkürü borç biliyorum.

HEDEFTE SAPMA YOK..!

Teknik Patron Ali Tandoğan için tek kelime edebiliriz ‘adam gibi adam’ .Yapı itibari ile sert gibi gözükse de içinde kocaman bir yufka yürek var. İşte onun içindeki yufka yürek 2 ayda gencecik bizim çocukları böylesine zorlu bir lige hazırladı. Ve onlar yanlarındaki bir elin 5 parmağını geçmeyecek abileri ile 3 maça çıktı, aslanlar gibi mücadele etti. Tabiki şimdi yeni transferlerle daha güçlü ve derinliği olan bir Balıkesirspor var. Ama dün Ali Tandoğan’ı dinlerken şunu çok açık ve net gördüm. Ali Hoca formayı kim hak ederse ona teslim eder, kimsenin şüphesi olmasın..

Neticede  lig başlamadan önce tabiki Balıkesirspor’un tek hedefi vardı., ‘Kümede kalmak’ ve yine bu hedeften sapma yok.. Kümede kalmak.. Haa, futbol bu, kümede kalmak için yola çıkarsın bir anda kendini süper lig potasında bulursun. Belli mi olur..