Balıkesirliler olarak yerel seçimlerde tercihimizi Yücel Yılmaz’dan yana kullandık..

Birileri hala ayak diretse de(!)artık önümüzdeki 5 yıl bu kentin şehri emini Yücel Yılmaz..

Balıkesirliler olarak tercihimizi Yücel Yılmaz’dan yana kullanırken tabiki bir çok etken vardı ama bence en büyük etken Yücel Yılmaz ve ekibinin Karesi Belediyesi  sınırları içinde halkın refah seviyesine ve sosyal hayatına çok olumlu yöndeki dokunuşları oldu. Hatta bu konu ile ilgili olarak seçim öncesinde şu öngörüde de bulunmuştum; “ Her ne kadar İYİ Parti’nin adayı İsmail Ok ittifak ortağı CHP’den oy beklese de, şunu çok iyi biliyor ve gözlemliyorum ki; AK Parti’nin adayı Yücel Yılmaz özellikle Karesi Bölgesi’nden hatırı sayılır miktarda sol seçmenden oy alacak”. Öyle de oldu. Karesi’de Millet İttifakının adayı tanınmış iş adamımız Levent Tellioğlu, kendisinden beklenilenin çok üzerinde bir seçim çalışma performansı gösterse de bu seçilmek için yetmedi..

Bu açıklamalardan sonra biz işi Balıkesirspor Baltok ile bağlayalım.

Neticede dediğimiz gibi artık yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz. O artık CHP’lilerin de, İYİ Parti’lerinde, MHP’lilerin de, SP’lilerinde, BBP’lilerin de, DP’lilerin de, DSP’lilerin de başkanı. Ve yine bu seçimlerde şunu çok iyi gördük ki; tüm adaylar güçlü isimlerden oluştu. Şimdi bu güç birlikteliğini hem Balıkesir’in gelişimi için hemde Balıkesirspor Baltok’un geleceği için kullanabiliriz.

Mesala; şu anda Altıeylül Belediye Meclisinde eski Başkanlardan Feyyaz Çiftçi var ve yine eski yönetim kurulu üyelerinden Metin Özpınar İYİ Parti’den Belediye Meclis üyesi. Bu gibi isimler birkaç gün sonra günahları ve sevapları ile birlikte dosya halinde kucağında bulacağı Balıkesirspor Baltok için önemli isimler. Kendileri Balıkesirspor Baltok için tecrübeli isimler. Tabiki her yönetim kendi ekibi ile çalışmak ister, bu çok doğal. Nasıl Zekai Başkan Balıkesirspor Baltok’ta kendisine sonsuz güvendiği için Mustafa Bahçeci ile çalıştıysa Yücel Başkan’da ne bileyim bir Yasin Sagay’ı Balıkesirspor Baltok’un başına getirebilir ama şunu atlamamak gerekli Mustafa Bahçeci’de şu anda Balıkesirspor Baltok’un neredeyse tek başına büyük bir mücadele veriyor, onun hakkı da ödenmez. Neticede şu andaki başkan Mustafa Bahçeci, eski Başkanlardan Feyyaz Çifti, yine eski yöneticilerden Metin Özpınar gibi isimler Başkan Yücel Yılmaz’ın da kendilerine destek vermesi ile birlikte güç birliği yaparak bu en değerli markamızın zorlu günlerden geçmesini sağlar ve geleceğe dönük olarak çok güzel projelere imza atabilirler..