Efsane başkan Edip Uğur, Büyükşehir yarışında

 

YÜCEL YILMAZ’I İŞARET ETTİ

 

Efsane başkan Edip Uğur, yerel seçimlere 3 gün kala kararını sosyal medyadan açıkladı. Uğur, yarım kalan vizyon projelerini tamamlayacak ve üzerine değer katacak vizyon sahibi adayı destekleyeceğini söyledi

 

İDEOLOJİNİZİ BİR KENARA BIRAKIN

 

Görev yaptığı 3.5 yılda Balıkesir’i şaha kaldıran Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu Başkanı Edip Uğur, isim vermeden yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceğini işaret etti. Hayatını Balıkesir’e hizmete adayan efsane başkan, “Balıkesir için kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, ideolojimizi bir kenara bırakacağız” dedi.

 

PROJELERİN TAMAMLANMASI ÖNEMLİ

 

Ege ve Marmara’nın incisi Balıkesir sloganıyla şehre yakışır vizyon projeler hazırlayan Edip Uğur, projelerinin devamına ve tamamlanmasına büyük önem veriyor. Şehrin geleceği için bütünlüğün korunması gerektiğini vurgulayan Uğur, mesajında “20 ilçe adayının da aynı vizyon ve kararlılıkla desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kırgınlıklarımızı küskünlüklerimizi ideolojimizi bir kenara bırakmalıyız

Balıkesir sevdalısı Edip Uğur’dan ‘Vizyon’ vurgusu

31 Mart Yerel Seçimleri Balıkesir için ayrı bir önem arz etmektedir. Bu seçimlerde kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, ideolojimizi bir kenara bırakıp; Balıkesir’e hizmet edecek, başkanlığım döneminde yarım kalan vizyon projelerimizi tamamlayacağını vaad eden ve üzerine değer katacak, vizyon sahibi adayın Balıkesir Büyükşehir Belediye Baskanı seçilmesi şehrimiz için kazanç olacaktır. 20 ilçe adayının da aynı vizyon ve kararlılıkla desteklenmesi önemlidir.

 

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)