“Zorlukları biliyoruz…
Bilerek geldik ve mücadelemizi veriyoruz.
Ama zorluk üstüne zorluk çıkaranlar neyin peşinde anlamış değilim…
Bu şehir artık eskisi gibi değil, zihniyeti değişmiş, kanalize şekilde birlik içinde yürüyecektir…”

Bu sözler Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın kendi sosyal medyasında ki son paylaşımlarından..

Balıkesir tren garının karşısında ki meydanda koskoca BALIKESİR yazısı var değil mi?. Bu yazının sol yanında Büyükşehir Belediyesi’nin logosu, sağ yanında da Balıkesirspor’un logosu mevcut. Bu şu anlama geliyor; Balıkesirspor bu şehrin iki amleminden birisidir.NOKTA….

Şimdi Eskişehirspor maçı sonrasına dönelim.

Yer; soyunma odası. Başkan Kadir Dağlı, Eskişehirspor galibiyetinin primini kişi başı 10 bin lira olarak açıklıyor. Futbolcuların hep bir ağızdan sevinç çığlıkları ile birlikte; “Çarşamba-Çarşamba” tezahüratları ile primlerin ne zaman ödeneceği de belli oluyor. Bunun dışında Çarşamba gününe Başkan Kadir Dağlı’nın Balıkesirspor için kestiği şahsi çekleri var..Tabiki bu arada uçun zamandır Balıkesirspor yönetimin keşfi olan Kızılay’a ait benzinlik yeri meselesi de mevcut. Bu konu son aşamada Kızılay Şube Başkanı Şükrü Güneş’in önünde bekliyor..Her ne hikmetse Güneş bu işi sürekli yokuşa sürüyor.. Oysa Balıkesirspor için bu benzinlik yeri hayati önem taşıyor. Başkan Kadir Dağlı ve yönetim yatırımcı ile her konuda anlaşmış ve tüm siyasi partilerin oy çokluğu ile Büyükşehir Belediye Meclisinden geçmiş bir imar var..Ama yine de son imza Şube Başkanı Şükrü Güneş’te.. Bu arada zaman daraldıkça Başkan Kadir Dağlı’da, AK Parti  İl Başkanı Ekrem Başaran’a konuyu aktarıyor ve Başaran’da Dağlı’ya konunun görüşülmesi için Salı gününe randevu veriyor. Salı günü konuyu görüşmek ve çözüme kavuşturmak için AK Parti İl Binasına giden Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’ya en az 100 kişinin önünde atar gider yapan il Başkanı Başaran, Dağlı’dan beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. AK Parti Balıkesir Koodinatörü  Milletvekili Şahin Tın’in gözleri önünde gerçekleşen bu tartışma sonrası konuya bu defa Tin el atıyor ve Dağlı’dan yana tavır koyuyor. Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı daha sonra araya çok önemli bir ismi sokarak Kızılay Genel Merkezinden sözlü olarak benzinlik iznini alıyor ve bunu yatırımcıya sözlü olarak iletip ‘önemli kefil’in güvencesi ile parayı Balıkesirspor’a aktartıyor…

Bu arada Şükrü Güneş’in neden ayak direttiği de ortaya çıkıyor. Balıkesirspor’un 7 bin liradan kiralayacağı benzinlik için Şükrü Güneş’in kankası Osman Çakçak bu yere talip olup 25 bin lira kira teklif ediyor. Balıkesirspor’un yatırımcıdan alacağı 3 milyon içinde Susurlukta’ta iki dükkanını ve nakit 1 milyon teklif ediyor. Oysa Çakcak Susurlukta’da ki bu dükkanları için sahibinden.com’da 750 bin lira istiyor.

Şimdi gelelim AK Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Ekrem Başaran’a. Seni oraya Reis getirdiyse bir şekilde Reis’i temsil ediyorsun. Hal ve hareketlerine dikkat edeceksin. Milletin içinde bu şehrin en değerli markası Balıkesirspor Başkanına atar gider yapmayacaksın..! Haddini bileceksin,..!AK Parti’yi Balıkesir’de iktidara Kızılay Başkanı Şükrü Güneş ve kankisi Osman Çakçak taşımadı..! Milllet ile birlikte Balıkesirpor taraftarlarının da partinin Balıkesir’de iktidar olmasına katkısı var.

Ekrem BaşaranŞükrü Güneş ve Osman Çakçak.. Balıkesirspor’un önüne taş koymaya sakın kalkmayın..Bakın yarın öbür gün bu taraftar hey heylenir önünde duramazsınız..! Benden size tavsiye;  akıllı olun..!