Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı..

Balıkesir’e geldiği günden bu yana devletin en üst kademesini temsilen şehre büyük katkılar sağladı. Babacan yapısı ve kuvvetli olan sosyal yönü ile Balıkesir’de iz bırakan valiler arasına şimdiden girdi.

Valimiz Ersin Yazıcı’nın bürokrat kimliği kadar belediyecilik kimliği de var aslında. 2005-2007 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı ve  2009-2014 yılları arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Kısaca Valimiz Ersin Yazıcı çok tecrübeli ve bir o kadar da güçlü bir vali..

Şimdi bunları neden hatırlattım.

Önümüzdeki günlerde Balıkesirspor Baltok eşya piyangosu düzenleyecek. Elde edilecek gelir en azından sezon sonuna kadar ‘can suyu’olur.. Tabiki başta kırmızı beyazlı takımın başkan ve yöneticileri olmak üzere bir çok isim bu biletlerin tamamının tükenmesi ve bu projenin istenilen seviyede tamamlanması için büyük çaba sarf edecek ama Ersin Yazıcı gibi Balıkesirlilerin çok sevdiği bir vali bu konuda da öncülük yaparsa işler tıkır tıkır ilerler diye düşünüyorum.

Elazığspor’un Mehmet Ağar’ı varsa bizimde Ersin Yazıcı’mız var..