Önceden biliyordum da, önceki gün gittiğini öğrendiğim zaman çok üzüldüm..

Ne diyelim; Tomi yolun açık olsun..

Balıkesirspor’a 2015 yılında Vuko ile birlikte gelen Tomislav Glumac,  ismini Balıkesirspor tarihine altın harflerle yazdırdı.. 5 sezon boyunca gösterdiği üstün performansın yanı sıra efendiliğini ise hiç kimse tartışamaz bile.. Balıkesirspor’un en zor günlerinde yine kaleci Vuko ile birlikte Balıkesirspor’u yalnız bırakmamış, maddi açıdan da elinden gelenin çok daha fazlasını göstermiştir Tomi..

24 yaşında geldiği Balıkesir’den neredeyse 30 yaşına doğru ayrılıyor Tomi. Artık futbolunun en olgun döneminde ve özellikle de bu sezon en üst seviyede. Büyük ihtimalle Fatih Karagümrük ile anlaşacak. Bence Tomi, Karagümrük’te mutlu olmayacak. Tabi ki futbolunun son dönemlerinde para kazanması lazım ama bunun yeri bence Karagümrük değil, Süper Lig takımlarından birisi olmalıydı. Tomi bugün Süper Lig takımlarının hemen hemen hepsinde rahatlıkla forma giyebilecek durumda.

Kısaca Hırvat olarak geldiği Balıkesir’den hemşehrimiz bir Türk olarak ayrılan Tomi seni asla unutmayız. Burası senin evin dön dolaş yine gel evlat..