Ali Tandoğan’ın; “ Balıkesirspor’da ilerisini göremedim” diyerek Altay’a gitmesinin ardından takımın başına gelen genç teknik isim Ramazan Kurşunlu daha evinin kapısından çıkmadan  “istemezuk” diyenlere “ 3 maçta 5 puan alınmış daha ne yapsın..?” demek gerek..!

Ramazan Kurşunlu geldiği ilk maçta Karagümrük deplasmanına gittik. Radikal bir şekilde kadro değişikliği ile çıkılan bu maçtan çok akıllı oyun taktiği ile 1 puanı çıkarttık. Sonra bu ligin Süper adayı Aksihar gibi bir takımdan iç sahada 1 puan aldık ve ardından da ligde kalma mücadelesi veren Eskişehir  gibi zor bir deplasmanından 3 puanla döndük.

Bu üç maçın sahaya çıkan ilk 11’ine ve daha sonradan oyuna dahil olanlara bakıldığı zaman şunu çok net görüyoruz; “ bu takımın kadrosunda yer alan her futbolcudan azami ölçüde yararlanılacak”. Mesela Ali Tandoğan’ın kondisyon olarak yeterli bulmayıp gittiği güne kadar kulübede tuttuğu Sezer gibi. Mesala Giray Bulak döneminde yok, sayılan Ali Tandoğan’la birlikte yeniden keşfedilen ve bu güne kadar gösterdiği performansı ile bir çok takımın dikkatlerini üzerinde toplayan Doğa’nın alternatifi olarak Batuhan İşçiler gibi.. Mesala Eskişehirspor maçında oyuna sonradan giren ve bu güne kadar Giray Bulak döneminde sadece Ziraat Kupası maçında sahada görebildiğimiz Trabzonspor’dan kiralık olarak gelen  Andusic gibi.. Ve ilerleyen haftalarda kadronun şekline göre Teknik Patron Razaman Kurşunlu ; Cenk’e, Berat’a, Abdülkadir’e, Celal Emir’e. Ezeh’e ve hatta genç yetenekler Ahmet, Alperen, Asil Kaan, Berkay, Emirhan, Görkem, İbrahim, Kağan, Muhammed, Okan Kaplan, Ömer’den bile yararlanacaktır..

Kısaca demem o ki; Teknik Patron Ramazan Kurşunlu’nun 3 maçlık değerlendirmesi kesinlikle olumludur ve ilerisi için elindeki mevcut kadroyu o günün şartlarına göre en iyi değerlendirecek kapasitededir..