Kırmızı beyazlı takımın teknik patronu Giray Bulak’a son basın toplantısında şu soruyu yöneltmiştim; “ Sayın Bulak, hepimizin malumu yerel seçim arifesinde özellikle AK Parti’nin  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının hala açıklanmamış olması en azından sizlerin üzerinde bir baskıya neden oluyor mu?”.

Böyle bir soruya; “ne alaka?” diye soranlarınız olursa yorumun devamını okumasın..!

Neyse konuya dönelim..

Neden böyle bir soru sordum?. Yine hepimizin malumu ki; Balıkesirspor Baltok en azından parasal olarak göbek bağıyla AK Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı.. Eeee durum böyle olanca da AK Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanını açıklamadığı her gün Balkes’e zarar yazıyor..!

İşte böyle bir soru karşısında Giray Bulak; “ Biz şu andaki yönetimi seviyoruz, onlarda bizi seviyor ki buradayız.  Ama bu demek değil ki bizler sözleşmelerimizi kişilerle yapıyoruz, bizler sözleşmelerimizi kulüple yapıyoruz..!”dedi..

Çok doğru, Balıkesirspor Baltok’un teknik heyeti ve futbolcuları sözleşmeleri kişilerle değil, kurumsal olarak Balıkesirspor Baltok ile yapıyor.

Balkes’le yapılan sözleşmelerde sorumlu kişiler değil, kurumsal olarak Balıkesirspor Baltok

Kısaca şunu demeye getiriyorum. Yarın için AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Zekai Kafaoğlu açıklanırsa kırmızı beyazlı camia için sıkıntı yok. Zaten işleyen bir sistem var devam eder. Yok başka bir isim açıklanırsa işte o zaman Balkes için durum ve şekil değişir. O ismin hemen gölge bir yönetim ile duruma hakim olması şart!..