Milli maç arasına Gençlerbirliği galibiyeti ile girmek bir anda Balıkesirspor Baltok’ta havayı olumlu yönde değiştirdi..

Önümüzdeki hafta kırmızı beyazlı ekibi yoğun bir maç trafiği bekliyor.

23 Kasım’da Kardemir Karabük deplasmanına gidecek olan Balkes, 26’sında ise yarım kalan Ümraniyespor maçına çıkacak ve onun ertesi hafta sonu ise Denizlispor’u konuk edecek.

Şu anda 13 puanla ligde 14.sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’un bu üç maçtan 3 puanını garanti görüyoruz. Peki Ümraniyespor maçı ne olur? Bu sezon üst üste iki kez galip gelmenin morali ile bu maça çıkacak olan kırmızı beyazlıların bu maçtan da 3 puanla ayrılmamaları için hiçbir neden yok diye düşünüyorum. Etti mi size 3 maç serisi..Eee sonra gelsin Denizlispor..

İşte zurnanın zırt dediği maç o maç olur..

Ben şahsen Gençlerbirliği maçında rekor bir seyirci bekliyordum. Ama netice hüsran..

Şunu bir kez daha net olarak anladım ki; bir Eskişehir seyircisi veya o şehrin spor kültürü bizde yok. Biz tipik taşra seyircisiyiz. Takım illa şampiyorluk kovalarsak tribünde oluyoruz onun dışında birde Bandırmaspor maçında..! Onun dışındaki maçlarda yokuz..! Umarım Denizlispor maçına kadar 6 puanı hanesize yazdırarak o maça 3 maç 9 puan için çıkarız. Bunun başarabilmek içinde en azından Denizlispor maçında taraftara ihtiyaç var..!