Afjet Afyonspor maçı sonrasında Teknik Patron Giray Bulak şu açıklamayı yapmış; Zaman zaman üstünlüğü ele geçirdik, iyi paslar yaptık. İlk yarıda iki tane pozisyonumuz vardı. Değerlendirebilsek, daha iyi bir sonuç olabilirdi. Biz geri dönüşleri iyi yapabilen bir takım değildik. Geçen hafta yaptık. Burada da deplasmanda beraberliği yakaladık. Kazanabilirdik.”

Evet bu kadro geri dönüşleri zor yapan bir kadro. Hatta bırakın geri dönüşleri geçen sezondan hafızalarımızda kalan bir Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı var mesela. 3-1’den son dakikada 4-3 kaybedilen. Bu sezon var mesela, Eskişehir deplasmanında 90+2 giden 2 puan gibi..Bu maçlar baz alınınca Giray Bulak’ın tespitini doğru kabul ediyoruz.

Bu sezon Tetiş Elazığspor ve Afjet Afyonspor maçlarında geriye düşüp galibiyet ve beraberlik kurtardık. Her iki geri dönüşte de bu sezon kulübeye hapsedilen iki isim Mehmet Boztepe ve Furkan Çil kurtarıcı oldu..

Tabiki bu takımla 7/24 birlikte olan ve işin uzmanı Giray Bulak; onun işine burnumuzu sokacak halimiz yok ama bizde bu ekibi inciğine boncuğuna takip ediyoruz..Ve Giray Bulak’ın özellilke Mehmet Boztepe ve Furkan Çil gibi iki ismi her ne hikmetse ilk 11’de değerlendirmemesini bir türlü anlamıyoruz..!

Öncelikle bu sezon şu çok açıkça görünüyor.

Bu takım gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Sakat olduğu için Afjet Afyonspor maçında kadroya alınmayan santrafor Abdülkadir Özgen geçen sezon ki Özgen değil. Otto ise ilk 5 maçta sahada yok. Steve Belec’in kapasitesi ise belli. İşte bu yüzden Giray Bulak, Afyon maçında geriye düştüğü dakikalarda Glumac’tan santrafor yaratmaya çalıştı. Beraberliği yakalayınca Glumac’ı olması gereken yere çekti..

Kısaca demem o ki; eğer Giray Bulak kadro kurulumunda kafasındaki bazı konuları aşarsa hem Balıkesirspor Baltok kazanacak hemde kendisi..