Allah dağına göre kar verirmiş.

Rabbim bize öyle bir dağ verdin ki karı hiç bitmedi. Fırtınası hiç dinmedi. Her mücadele bir zaferle sonuçlandı. Ancak yenisi eskisinden çetin oldu. Ne badireler atlattık hep beraber. Bu ülke ne derin darbeler, ne geziler, ne hain kalkışmalar gördü. Hepsinden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Her şeyi deneyen şer güçler şimdi ülkemizi ruhunu 1 dolara satmış hain FETÖ’cülerin ağzına bakarak, yanı sıra evangelistlerin, siyonistlerin ağzına bakarak şimdi ekonomik kriz yaratıp çökertmek istiyorlar. Ama nafile ağzına baktıklarınız doları ne kadar arttırırsanız arttırın 1 dolardan fazla etmezler.

Mevzu derin. Türkiye’yi diz çöktürmenin planları yıllardır yapılıyor. 15 Temmuz’da tankla tüfekle yapamadıklarını şimdi para ile yapmaya çalışıyorlar. 2 yıldır tutuklu Papaz Brunson şimdi düştü akıllarına. Başkanlık sistemini hazmedemeyenler Papaz Brunson’u bahane ederek doları yüseltiyorlar. Siz ne zaman Türkiye’nin boyun eydiğini gördünüz?

Kendini dünyanın başkanı gören Trump, sadece Türkiye’ye değil aynı anda Rusya’ya, İran’a Çin’e de ekonomik savaş açıyor. Amerika’da İsrail’de bir gün yapayalnız kalacak. Aslında kaldı bile. Çünkü tehditçi, sömürgeci, yağmacı politikalarından tüm dünya devletleri yaka silkti.

Arka planda başta tüm Müslümanlar olmak üzere sömürge ve yağma karşıtı tüm devletler tehdit altındadır. Çünkü bu ekonomik saldırılarla iç savaş çıkarmak isteyen ABD başarılı olamazsa ülkemize yapılacak askeri teşebbüsleri deneyebilir. İnsanlığı tehdit eden saldırılara tüm dünya devletleri ortak politikalarla tedbir almalıdır. Bunu Erdoğan karşıtı dolar yükseldi diye sevinen, sattığının bedelini arttırmak için doları bahane eden, kendi vatanına ihaneti mübah sayan hainlerin anlamasını beklemiyoruz. Ancak bu ateş eninde sonunda sizi de yakar. Türkiye düşerse sizde düşersiniz.

15 Temmuz hain darbe girişimin gizli aktörü, FETÖ örgütünün terörist başını koynun da besleyen, Siyonist İsrail’i baş tacı yapıp Filistin’e saldırması için gaz veren, Türkiye’nin Suriye’deki hakimiyetini bir türlü kabul edemeyip katil Esad’dan yana tutum sergileyen, PKK, PYD, YPG’ye Türkiye’ye daha güçlü saldırsın diye en ağır silahlarla destek veren, Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek için kredi kuruluşlarına talimat veren EY AMERİKA

Doları istediğin kadar arttır. Gün gelecek dolar tarihten silinecek.

Ne yapsanız boş.

Durduramayacaksanız!.. Diz çöktürmeyeceksiniz!.. Fersah fersah ilerleyişimizi engelleyemeyeceksiniz!..

PKK dediniz olmadı, DAEŞ dediniz olmadı, FETÖ dediniz olmadı, şimdi de siz çıktınız karşımıza.

Alayınız gelsin, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.

15 Temmuz’da tanklara, savaş uçaklarına kafa tutan bu milleti para ile terbiye edemezsiniz.

Ve ey kendini ülkesine adamış vatan evlatları

“En büyük ticaret hacmine sahip olduğumuz Çin, Rusya, İran, Ukrayna gibi ülkelerle ticaretimizi milli para birimlerimiz üzerinden yürütmeye hazırlanıyoruz. Şayet Avrupa ülkeleri de dolar cenderesinden çıkmak istiyorlarsa onlarla da benzer bir sistemi kurmaya hazırız” diyen Erdoğan kurtuluş reçetemizi açıkladı. Bu krizden de Erdoğan sayesinde alnımızın akıyla çıkacağız. İlla bu dünyaya bir Başkan lazımsa Trump sömürgeci, saldırgan, yıkıcı tutumuyla Başkan falan olamaz. Bu koca dünyaya bir Erdoğan yeter.