Seçimlerde birinin etkileyeceği üç-beş oy olsun siyasiler dere tepe demez giderler.. Kendilerini ballandıra ballandıra anlatır ve o üç-beş oya talip olduklarını saatlerce anlatırlar.

Şimdi birileri genel toplamda 950 bin seçmeni olan Balıkesir’de Balıkesirspor’un peşinden gidenlerin sayısının anca binlerle ifade edildiğini sanıyorlar ya…

Yanılıyorlar..!

Balıkesirspor’un peşinde gidenlerin sayısı aslında milyonlar.

Bakmayın siz Balıkesirli olarak huyumuzdan, suyumuzdan rahatı pek sevdiğimiz için maçlara gelmeyebiliriz. Hele hele kışın değil maça gitmek, burnumuzu camdan bile çıkarmayız.. Ama Balkes maçının skorunu merak eder. Maç sonrası skor durumuna göre de birileri ile kesin yorum yaparız.

Balıkesirspor bu şehrin her köşesinde her zaman gizli gündemdir..!

Bunları neden aktarıyorum.

Bakıyorum Balıkesir ilindeki tüm Belediyeler kendi icraatları ile ilgili paylaşımlar yapıyorlar. Ama hiç birinin paylaşımları Balıkesir’i Türkiye genelinde tanıtabilecek paylaşımlar değil ( Eski Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur’un önderliğinde 50 peynirli şehir Balıkesir kitapçığı hariç) Kısaca koltuğa oturuncaya kadar üç-beş oy için dere tepe yol giden siyasilerler ve Balkes’e bugün itibari ile ‘öcü’ gibi bakan siyasiler ile umarım seçim zamanı karşılaşırız..! Balkes taraftarının seçimlerde ne kadar etkili olup olmadığını o zaman test ederiz..!