Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

14 İLÇE ADAYI İÇİN 22 OCAK BEKLENTİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı, ilçe belediye başkan adaylıkları ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve adaylığı açıklanan 6 ilçenin başkan adaylarının saha çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Köybaşı, ilçe belediye başkan adaylarının 22 Ocak’ta yapılacak Parti Meclisi toplantısı sonrasında açıklanmasını beklediklerini ifade etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması için geri sayı geçildi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın yanı sıra 6 ilçede belediye başkan adaylarını açıklayan CHP, geriye kalan 14 ilçe için beklemeye koyuldu. Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını açıklayan CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, doğru adaylarla seçmenin karşısına çıkacaklarını kaydetti. Adaylıkları açıklanmayan 14 ilçe için gözlerinin 22 Ocak’ta yapılacak Parti Meclisi toplantısında olacağını ifade eden Köybaşı, “Partimizin yerel seçimlerde güçlü bir şekilde sahada olması adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Adaylıklar konusunda daha önce büyükşehir adayımızı ve 6 ilçemizi açıkladık. Geriye kalan 14 ilçeyle ilgili de çalışmalarımızı hassas bir şekilde yürütüyoruz. Her ilçede en az 2-3 adayımız var. Kamuoyu araştırmaları, geniş halk anketleriyle toplumda karşılığı olan adayları belirlemeye çalıştık.  22 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan Parti Meclisi toplantısı sonrasında diğer ilçe adaylarımızın da kamuoyuyla paylaşılacağını düşünüyorum. Tüm ilçe adaylarımızı da açıkladıktan sonra sahada daha organize ve yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın adaylığının açıklandığı günden bu yana saha çalışmalarına devam ettiğine dikkat çeken CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın, seçim süreciyle ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Balıkesir’in kendi içindeki dinamikleri ve bölgelerin öne çıkan özelliklerine göre projelerini hazırladı. Dursunbey’de yaşayan vatandaşımızla Ayvalık’ta yaşayan vatandaşımızın belediyelerden beklentileri aynı değil. Biz Dursunbey’de zeytinciliği, Ayvalık’ta kalas üretimiyle ilgili projelerimizi anlatmayacağız. Bölgelerin ve insanlarımızın beklentilerine göre projeler oluşturacağız.  Projelerimiz tamamlandı, siyasi propaganda planlamamızı yaptık. Projelerimiz kırsal mahallelerimize, kent merkezine yönelik insanların hayatına dokunacak. Bir tane örnek vereyim, hayvan pazarının yanı başına belediyeye ait et entegre tesisi kuracağız. Üreticimiz hayvanlarını uygun fiyatlara kestirecek. Balıkesir eti dışarıya sadece et olarak değil marka halinde pazarlanacak. Bunun gibi birçok projemiz var ve bunları önümüzdeki günlerde lansmanda kamuoyuna duyuracağız. Seçim sürecinde de vatandaşlarımıza anlatacağız” dedi.