2024 Kasım ayının sonunda Mustafa Bilal Dönmez’in AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı olmasıyla sürekli yukarı yönde ivme kazanan Balıkesir AK Gençlik; İlçe ve İl Kongreleri ile Genel Merkez Kongrelerinden sonra Ramazan ayında da adından sıkça söz ettirdi.
Ramazan ayı için; hem AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Yusuf İBİŞ ve Genel Merkez yönetimiyle hem de AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve İl yönetimiyle müştereken hazırlıklar yapan Balıkesir AK Gençlik 20 ilçede 101 etkinlikle devam etti.
BALIKESİR’E DAMGA VURDU
AK Gençlik ‘İftara 5 Kala’ programıyla her gün Balıkesir’in farklı noktalarında trafikte iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik kumanya ikramında bulunurken; ‘Geceye Işık Tutan AK Gençlik’ programıyla da hastane, polis noktaları gibi hemşehrilerimiz için 7/24 çalışan personellerimize ikramlarda bulundu.
‘Gençlik Sofrası’ etkinliğiyle ilçelerde gençlerle iftar sofralarında bir araya gelen Balıkesir AK Gençlik, ‘Çaylar Bizden Sohbet Sizden’ etkinliğiyle de farklı gençlik gruplarıyla akşamları çay sohbetinde bir araya geldi.
Üniversite Yurtları başta olmak üzere gençlerle birçok noktada sahur programı da düzenleyen Balıkesir AK Gençlik; Ramazan’ın ilk haftası Zağnos Paşa Camii’nde ‘Gazze Sergisi’ açtı.
‘Teşkilat Buluşmaları’, ‘Taziye Ziyaretleri’, ‘Pide Dağıtımları’, ‘İftarlar’ ve ‘Teravih Sonrası İkramlar’ ile AK Gençlik, Balıkesir’in dört bir yanında; AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Mehmet Aydemir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilatları ile toplamda 101 etkinliği hayata geçirdi.
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez yaptığı açıklamada; “Hamdolsun 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Memleketimizin dört bir yanında genç arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ekipler halinde eş zamanlı etkinlikler yaptık. Ramazan ayı boyunca bizlerle birlikte olan, bizlere destek olan İl Başkanımız Mehmet Aydemir ve ekibine; Gençlik Kolları Genel Başkanımız Yusuf İbiş başkanım ve Genel Merkez Yönetimine ve çalışmalarımızda büyük bir özveri ile çalışan Balıkesir AK Gençlik’in tüm fertlerine yürekten teşekkür ediyorum. Balıkesir AK Gençlik ‘Her Anında Hep Yanında’ sloganıyla gümbür gümbür yoluna devam edecek” dedi.