Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TÜBİTAK’tan Destek Aldı

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Harun Yıldız’ın “Sosyal Baltalama Davranışları İçin Bütüncül Bir Çerçeve Önerisi” adlı projesi TUBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2224-B Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.
Bu kapsamda Öğretim Üyemiz, 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Yönetim ve Organizasyon alanının en saygın bilimsel toplantılarından olan 32. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi’nde araştırması hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Harun Yıldız’ın proje ekibinde yer aldığı “Doktora Öğrencilerine Yönelik Bibliyometrik Analiz Eğitimi” adlı proje ise, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje yürütücüsünün Trabzon Üniversitesi’nden Doç. Dr. Selcen Sarı Aytekin olduğu projede, İstanbul Üniversitesi’nden Doç. Dr. Bora Yıldız, Trabzon Üniversitesi’nden Doç. Dr. Esra Bulut ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Ahmet Ayaz da proje ekibinde yer almaktadır.