Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Yeni iş makineleri sahaya çıktı

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Dairesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Uzun’la birlikte, Genel Müdürlüğünce Bölgeye tahsis edilen yeni iş makinelerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü

İncelemede, Daire Başkan Yardımcısı ve Bölge Müdürü, İbrahim Metin, Makine ve İkmal Şube Müdürü Hakan Çakır, Balıkesir Orman İşletme Müdürü İlker Çeneli, İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanlığı Makine İşletme Şube Müdürü Saadet Çağlayan Özkaya eşlik etti. İş Makinelerinin çalışmaları hakkında bilgi ve görüntü almak isteyen firma yetkilileri de katılım sağladı.
Operatörlerile sohbet eden Bölge Müdürü Kemal Kayıran; Yeni İş Makineleri ile birlikte, orman yangınlarına karşı tesis edilecek orman yolları ile mevcut yolların bakımları ve yangınlarına müdahale gücümüzün arttığını dile getirerek, iş makinelerimizin bakım ve kontrollerinin zamanında yapılarak, tekniğine uygun çalıştırılmasının önemine vurgu yaptı. Firma yetkileri ise temsilcisi oldukları iş makinelerinin, verimli çalışmasının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.