31 Mart yerel seçimlere çok az süre kala adaylar tam gaz çalışıyorlar.

Dere tepe yol kat eden adaylar kendilerinin sandıktan çıkması için seçmene şirin gözükme çabası içindeler.

Biz işimiz gereği özellikle Balıkesirspor Baltok  için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayları neler diyor, ne vaatlerde bulunuyor onlara bakalım..

AK Parti adayı Yücel Yılmaz’ın temkinli ve gerçekçi açıklamalarından sonra önceki günde diğer adaydan birisi olan İYİ Partili İsmail Ok’un açıklamalarını izledim. Kendisini Balıkesirspor Baltok’u uzun yıllar sonra Süper Lige çıkaran başkan olarak lanse ediyor. Doğru, Balkes’i uzun yıllar sonra Süper Lige çıkmasında en büyük desteği veren isimdi. Bu söyleminde bir yanlış yok ama atladığı bir konu var var.. Seçimi kaybettikten sonra yönetimde kalan adamları da bu takımı süper ligden 38 milyon borçla düşüren isimlerdi. Dürüst olmak; “ biz süper lige çıkardık ama 38 milyon borçla da düşürdük”demeyi gerektirir.

Bugün için süre gelen bu sıkıntılar taaa o günlerden kaynaklanıyor, hala Portekiz’li Nuno’nun dosyası ile uğraşıyoruz..!

Neticede eski Başkanlardan Feyyaz Çiftçi’nin dediği gibi; “ Balıkesirspor Baltok siyaset üstü bir yer, onun için kimse kırmızı beyazlı camiayı siyasete alet etmesin

Balkes’e gönül veren milyonlar içinde AK Parti’lisi de var, CHP’lisi de, İYİ Parti’lisi de. Önemli olan o koltuğa oturacak ismin bundan sonra Balıkesirspor Baltok için ne yapacağız?!..