Balıkesir merkezinin tam ortasında ‘BALIKESİR’ yazan tabelanın bir yanında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin logosu var, diğer yanında ise Balıkesirspor’un..

Bu ne anlama geliyor?.

Balıkesir demek Balıkesirspor demek…

Geçtiğimiz cumartesi günü Adanademirspor önünde alınan çok anlamlı bir galibiyet vardı.

6 futbolcusunun  alacakları için TFF’ye müracaat etmiş bir ekip aslanlar gibi savaşıp 3 puanı aldı..

Kimileri futbolcuların alacakları için TFF’ye mücaraat etmesine atar gider falan yapıyor ya. Yapmayın beyler, onlar ekmek paralarının peşinde oldukları kadar forma aşkıyla da sahada mücadele ediyorlar. İşleme koydukları yapmaları gereken.

Şimdi buradan 1 Nisan sabahı olacakları bir kez daha yinelemekte  fayda görüyorum..

Şu anda acil olarak mevcut futbolcularımıza ödenmesi gereken 3 milyon var. Geçmişe dönük rutin harcamalardan söz etmiyorum bile. Acil olanı söylüyorum.

Bu para ödenmez ise 1 Ocak itibari ile bu futbolcular alacakları baki kalmak sureti ile serbest kalacaklar. Giderler mi gitmezler mi? Orasını bilemem giderlerse de kimsenin gıkı dahi çıkamaz..! Ama kanaatim gitmezler. Onlar şu anda paradan çok onur mücadelesi veriyorlar..

Peki bu aşamada ne yapılmalı?.

Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Balıkesirspor Baltok göbeğinden Büyükşehir’e bağlı. Mevcut başkan Zekai Kafaoğlu’nun moral motivasyon durumu belli..! Başkan Mustafa Bahçeci ve yönetim içindeki isimlerin bu yükün altından kendi başlarına kalkması söz konusu bile olamaz..O zaman ne olması gerekli, özellikle yerel seçimlerde sahada yalnız kalan AK Parti’nin adayı Yücel Yılmaz ve İYİ Parti’nin adayı İsmail Ok’un bu işe kafa patlatması gerekli..

Neden gerekli?.

Çünkü 1 Nisan sabahı ikisinden biri kucağında Balıkesirspor Baltok’u bulacakta ondan..!

Kısaca demem o ki; beyler başka BALKES yok..Bugün sahip çıkılmayan bir Balkes yarın öbür gün çok büyük sıkıntı ve dertler ile elinizde patlar bilmiş olun istedim.

Bu memleketten 3 milyon çıkmıyorsa, kapatalım dükkanı gitsin o zaman..!