Doğalgaz borusundan çıkan buhar yangın paniğine yol açtı

Esas 10 Burda AVM’de yangın paniği yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği olayda AVM çatısından çıkan dumanın yangından değil doğalgaz borusundan çıkan duman şeklindeki dumandan kaynaklandığı anlaşıldı.

YANGIN DEĞİL DOĞALGAZ BUHARI
Gece saat 22.45 sıralarında meydana gelen olay Balıkesir’in yeni alışveriş merkezi olan Esas 10 Burda AVM’de gerçekleşti. AVM’nin çatı kısmında bir anda yükselen dumanlar yangın paniğine yol açtı. Çevreden gören vatandaşların hemen 112 Acil çağrı Merkezini aramasıyla bölgeye itfaiye ve ambulans ile polis ekibi yönlendirildi. İhbar üzerine hemen harekete geçen Büyükşehir İtfaiyesi Merkez 3. Grup Amirliğine bağlı ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti. 40 Metrelik merdiven açıp çatışa ulaşan itfaiye görevlileri herhangi bir yangın izine rastlamazken yangın zannedilen dumanın AVM’deki doğalgaz borusundan çıkan buhar olduğu anlaşıldı. Gerçeğin anlaşılması üzerine herkes rahat bir nefes alırken itfaiye ekipleri de normale döndü.
10 Burda AVM’deki doğalgaz sisteminin merkezi ısıtma olduğu, çatı bölümünden çıkan doğalgaz bacasından bir anlık çıkan yoğun buharın da ısıtma sistemine bağlı olarak normal bir durum olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)