Karesi ilçesinde bulunan yeni sanayi sitesi 2. Kapı’da meydana gelen trafik kazasında biri özürlü 4 kişi yaralandı.

Dün gece saat 00.30 sıralarındaki kazada ve Münacettin Göker’in kullandığı 10 EF 450 plakalı doblo tipi kapalı kasa araç Yeni Sanayi Sitesi 2. Kapı arka bölümdeki tren yolu girişinde kaza yaptı. Küçüksan Güvenlik Noktası önündeki trafik levhası ile beton bariyerlere çarpan araç devrilerek ters döndü.

CAN PAZARI YAŞANDI
Camları patlayan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ve sağlık görevlileri yaralılara müdahale etti. Can pazarının yaşandığı kazada araç içerisinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Büyükşehir İtfaiyesi Karesi Grup Amirliği görevlilerince çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

BİRİ ÖZÜRLÜ 4 KİŞİ YARALANDI
Sürücü  Münacettin Göker ile birlikte  Cemile Göker, Bahriye Çırak ve ismi alınamayan özürlü bir yolcunun da bulunduğu toplam 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis,. aşırı hız ve sürücünün dikkatsizliği sonucu gerçekleştiği belirtilen trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)