Marmara ve Ege Bölgelerinin kesişme noktasında yer alan, sanayisi ve turizmiyle öne çıkan Balıkesir’de, 450 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği yeni projesi Esas 10 Burda Alışveriş Merkezi’nin açılışı gerçekleştir.

Açılış davetinde Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu da yer aldı. Dünyanın sayılı dans toplulukları arasında yer alan ‘Anadolu Ateşi’ dans topluluğunun muhteşem dans gösterisi ile kapılarını açan Esas 10 Burda Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı mağazalar ile Balıkesir’e yepyeni bir soluk getirecek.

450 milyon TL yatırım ile 40 bin m2 kiralanabilir alanı, 1.200 araç kapasitesi ve 1.200 kişiye doğrudan istihdam sağlayan Esas 10 Burda Alışveriş Merkezi’nin açılış kurdelesini Başkan Zekai Kafaoğlu ve Vali Ersin Yazıcı birlikte kesti. Kafaoğlu yaptığı açılış konuşmasında “Böyle bir değerin Balıkesir’de bulunmasından dolayı çok mutluyuz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.