Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Başkanı Edip Uğur, tam 532 gün sonra yeniden başkanlık makamına gitti. Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Uğur, yarım kalan projelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan tamamlama sözü aldı

 

ESKİ MAKAMINA ZİYARET

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kurucusu efsane başkan Edip Uğur, göreve başlayan belediye başkanlarını makamında ziyaret etti. Uğur, ilk olarak eski makamı olan odada yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın konuğu oldu.

 

PERSONELLE HASRET GİDERDİ

Yücel Yılmaz ve ekibi tarafından belediye binasının giriş kapısında karşılanan Edip Uğur, eski personelleriyle de hasret giderdi. Çok sayıda belediye çalışanı, Uğur’u görmenin heyecanını yaşadı. Yücel Yılmaz’ı tebrik eden Uğur, projelerinin tamamlanması sözünü aldı.

 

MAKAM EMİN ELLERDE

Yücel Yılmaz’ın vizyon sahibi ve başarılı bir belediye başkanı olduğunun altını çizen Edip Uğur, makamın emin ellerde olduğunu vurguladı. Uğur’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Yücel Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uğur, Altıeylül ve Karesi’de

Büyükşehir ziyaretinin ardından Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a da makamında misafir olan Edip Uğur, başkanlara görevlerinde başarılar diledi. Orkan ve Avcı ise Edip Uğur’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Uğur, ilçe başkanlarına Büyükşehir ile uyumlu çalışmaları tavsiyesinde bulundu.