AK Parti’de 31 Mart’taki yerel seçimlerde aday olacak isimlerin belirli bölümü 7 Ocak İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak programda açıklanacak. AK Parti’de adaylığı açıklanacak ilk grup arasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da olması bekleniyor

AK Parti’de belediye başkan adaylıkları iki bölümde açıklanacak. Yerel seçim öncesinde adaylıklar konusunda sona gelen AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği programda belirli bölüm adayları kamuoyuyla paylaşacak.  15 Ocak’ta da hem seçim beyannamesini hem de kalan adayları açıklayacak AK Parti’de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın isminin 7 Ocak Pazar günü yapılacak programda açıklanması bekleniyor.

ÇELİK: ADAYLAR BELİRLENMEYE BAŞLANDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, ” Geldiğimiz noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15’inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız.” bilgisini verdi. Öte yandan AK Parti’ye yakın sitelerde adaylığı açıklanacak adaylar arasında Yücel Yılmaz’ın da ismi yer alıyor. Yılmaz’ın yanı sıra Ankara’ya Turgut Altınok, Gaziantep’e Fatma Şahin, Trabzon’a Murat Zorluoğlu, Mardin’e Abdullah Erin isimlerinin de aday olarak ilan edilmesi bekleniyor.