Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Milletvekilleri Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey, Belediye Başkanları Turhan Şimşek , Dinçer Orkan, Ekrem Yavaş, Emin Ersoy , İsmail Cankul, Ramazan Bahçavan, Hasan Avcı ve Musafa Aksoy Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Heyet ilk olarak YSK Başkanı Sadi Güven’i ziyaret etti. Kurul çıkışında gazetecilere konuşan Yılmaz, “Buraya 10 Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizle beraber Hacı Bayram Veli’de olan tesisimizi ziyarete aynı zamanda Kızılcahamam’a geçiş yolu olduğundan geldik. Burada hemşehrimiz olan YSK başkanımızı da nezaket ziyareti yaptık. Özel bir sebebi yok” dedi.

Ziyaretleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden ekip Balıkesir’de yapılan çalışmalar ve seçim analizi konusunda toplantı yaptı. Balıkesir protokolü daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da açılan ve yöresel ürünlerin sergilendiği, çeşitli toplantılar ile etkinliklerin düzenlendiği Balıkesir Kültür Evi’ni ziyaret ederek tüm Ankaralıları Kültür Evi’ne davet etti. Heyetin temasları bugün de sürecek.

 

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)