Kavga, ayrışma, hizipleşme dönemi değil birleşme, büyüme, gelişme dönemi… Dün, iş dünyası ve STK’larla Yücel Yılmaz’ın buluşmasından işte bu mesaj çıktı. Balıkesir ortak akılla önümüzdeki 5 yıl atılıma geçecek

AK Parti Büyükşehir Adayı Yücel Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın il başkanları, Altıeylül Adayı Hasan Avcı ve Karesi Adayı Dinçer Orkan’la birlikte Sivil Toplum Kuruluşları’na çıkarma yaptı. Ziyaretlerden çıkan mesajın odak noktası ‘Ortak akılla gelişim’di.

STK’LARI DİNLEDİ PROJELERİ ANLATTI

BESOB, Ticaret Odası, BALOSB, Ticaret Borsası, MÜSİAD, BAGİAD, BASİAD, Küçüksan ve Ziraat Odası’nı ziyaret eden Yücel Yılmaz, iş dünyasının ve STK’ların, yerel yönetimlerden ve Büyükşehir’den beklentilerini dinledi, projelerini anlattı.

ATILIM PLATFORMU KURULUYOR

Yücel Yılmaz, Balıkesir’in ekonomik ve ticari potansiyelini ortaya çıkarmak ve şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için ‘Balıkesir Atılım Platformu’nu kuracaklarını müjdeledi. Şehir bu platform üzerinden ortak akılla birlikte yönetilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz sahaya indi. Yılmaz ve Cumhur ittifakı ekibi STK’ları ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Yılmaz ayrıca  vizyoner kimliğini yine konuşturarak, Balıkesir Atılım Platformu kuracaklarının müjdesini verdi.

HER ŞEY BALIKESİR İÇİN

Büyükşehir Belediyesine Başkan Adayı olduğu andan itibaren AK Parti Teşkilatı ve ekibiyle beraber “Önce Millet, Önce Memleket” sloganıyla seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Yücel Yılmaz, kalitesini yine konuşturdu. Her fırsatta  “Balıkesir için birlikte çalışıp birlikte üreteceğiz” vurgusunu yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu Bandırma’da BANSİAD ve BANGİAD’ın ev sahipliğinde, iş dünyasıyla bir araya gelerek, Balıkesir’i ve Bandırma’yı geleceğe taşıyacak çalışmalarını ve  projelerini iş dünyasına anlatıp kamuoyu ile paylaştı. Birlik beraberlik mesajları veren Yılmaz, “Şehrimizin büyümesine ve hemşehrilerimin istihdamına katkı sunan iş adamlarımızla şehrimizin geleceği için hep beraber çalışıp fikir üreterek Balıkesir’i daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

 MUHALEFETE NEZAKET DERSİ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Bandırma’da Millet İttifakı adayı ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ile birlikte katıldığı programda vizyonunu ortaya koyarken aynı zamanda muhalefete de siyasi nezaket dersi verdi. Yücel Yılmaz, Bandırma’daki programın ardından hafta sonunda Balıkesir’in dört bir köşesindeki ziyaret ve temaslarına devam etti. Yeni haftaya yine bomba gibi başlayan Yücel Yılmaz, dün MHP İl Başkanlığını da ziyaret etti. Ayrımcılık yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden Büyükşehir Balıkesir’in Başkan Adayı olduğunu ifade eden Yücel Yılmaz, STK’lar ile de ziyaret ve istişarelerini sürdürdü

KARESİ VE ALTIEYLÜL ADAYLARI İLE BİRLİKTE
Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz, beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan ile MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı Orhan Dereli ve yönetimiyle 31 Mart yerel seçimleri hakkında istişarelerde bulunan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek seçimler ve Balıkesir’e yapacakları hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundu.

BALIKESİR ATILIM PLATFORMU MÜJDESİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, beraberinde İl Başkanı Ahmet Sağlam ile Altıyeylül Belediye Başkan Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan ile Balıkesir Ticaret Odası’nı ziyaret etti. BTO Başkanı Rahmi Kula, BTO Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yücel Yılmaz, Balıkesir Atılım Platformu kuracaklarını açıkladı. Yılmaz, “Birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışacak; ortak akıl ve istişare ile hareket edeceğiz. Bunun ilk adımını da bugün attık. Balıkesir’in ekonomik ve ticari anlamda gerçek potansiyelini ortaya koymak ve şehrin dinamiklerini harekete geçirmek amacıyla ‘Balıkesir Atılım Platformu’nu kurmak için düğmeye bastık. Hayırlı olsun” dedi.

Şehrin tüm dinamiklerinin bu platform altında toplanması hedeflenirken, Balıkesir, Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz başkanlığındaki Balıkesir Atılım Platformu ile 31 Mart yerel seçimleriyle beraber tam anlamıyla atılıma geçmeye hazırlanıyor.

ESNAFLIK BİR KÜLTÜRDÜR

Yücel Yılmaz ve heyetin bir sonraki durağı ise Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.  BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve ekibi ile bir araya gelen heyet samimi bir ortam oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz BESOB ziyaretinde “Esnaflık, bir kültür, bir gelenek işidir. Bizler de bu kültürün yaşaması ve gelişmesi için çalışmak, onlara destek olmak zorundayız. Esnafımızın şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine sağladıkları katkının büyük olduğunu da akıldan çıkarmamak gerekiyor.  Esnaflarımız için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız. BESOB siyaset üstü bir oda, biz esnaflarımız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)