Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Balıkesir’de kırsal üreticiye ücretsiz aşı desteği

BALIKESİR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ İLE BALIKESİR’İN KEPSUT İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ARASINDA HAYVAN HASTALIK VE ZARARLILARI İLE MÜCADELE PROGRAMI KAPSAMINDA ÜCRETSİZ AŞI TEMİNİ VE UYGULANMASI İÇİN 3. ORTAK HİZMET VE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

BALIKESİR İL TARIM VE

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Balıkesir’in Kepsut ilçe Belediye Başkanlığı arasında Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Programı Kapsamında ücretsiz aşı temini ve uygulanması için 3. ortak hizmet ve iş birliği protokolü imzalandı.

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yapılacak programlı aşılamalarda, yetiştiricilerden aşı bedeli ve uygulama ücreti alınmadan uygulanması sağlanacak. Üretim gücünün her anlamda artması için çeşitli desteklerinin de devam edeceğini ifade eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, yapacakları kapsamlı çalışmalarla tarıma da ayrıca destek vereceklerini ifade etti. Kepsut Belediye Başkanlığında gerçekleşen imza törenine; Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Öksüz katıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.