Yücel Yılmaz, belediyede ‘Faşo ağa’lığa soyundu

 

BÜYÜKŞEHİR’DE MENDİL YASAK!

 

Kemal Sunal ve Şener Şen’in başrol oynadığı ‘Kibar Feyzo’ filmindeki bir sahne Büyükşehir Belediyesi’nde bire bir yaşandı. Daire başkanları toplantısında ceketinin cebine mendil takan Çevre Koruma Daire Başkanı, Yücel Yılmaz’ın hışmına uğradı. Yılmaz, “Benden başka kimse mendil takamaz” dedi

 

“ARTİST MİSİN SEN?” DEDİ

 

Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanları toplantısında trajikomik bir olay yaşandı. Şık giyimi ile bilinen Çevre Koruma Daire Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan Yücel Yılmaz’ın hışmına uğradı. Ceketinin ön cebine mendil takan Mustafa Yılmaz’a, Yücel Yılmaz “Artist misin sen?” diye sordu ve “Hayır başkanım” cevabını aldı.

 

MENDİLİNİ ÇIKARTTIRDI

 

“O zaman o cebindeki mendil ne? Çıkar onu” diyen Yücel Yılmaz, ekledi; “Burada birisi ceketinin cebine mendil takacaksa ben takarım. Ben takmıyorsam kimse takamaz. Büyükşehir’in artisti benim”. Diyaloğun ardından Mustafa Yılmaz ceketindeki mendili cebine koydu ve gergin toplantı devam etti.

 

AKILLARA ‘KİBAR FEYZO’ GELDİ

 

Yücel Yılmaz ve ekibindeki daire başkanının arasındaki bu diyalog, akıllara ‘Kibar Feyzo’ filmini getirdi. Hatırlayın filmin bir sahnesinde Kemal Sunal ‘Lengeli fötr’ şapka takıyor, köyün faşo ağası Şener Şen de “Puşt ogli” deyip Kemal Sunal’ın kafasındaki şapkayı yere atıyor ve “Benden başka kimse lengeli fötr şapka takamaz” diyor.

 

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)