FETÖ imamıyla yiyip içip gezerken, onlara finans sağlarken, lehine tweetler atarken, oğlunun kaydını Fen Lisesi’nden alıp Fırat Koleji’ne yazdırırken iyiydi!

FETÖ’NÜN ADAYI İSMAİL OK!

Rüşvet-zimmet-irtikap-şiddet eylemleri ve azmettiricilikten yargılanması devam eden İYİ Parti Büyükşehir Adayı İsmail Ok, “FETÖ bana kumpas kurdu” dedi ama arşivler Ok’a yapılan rüşvet operasyonundan sonra Ok’un, FETÖ ile iyi ilişkisini gözleri önüne seriyor

2014’te senin için kapı kapı gezip oy isteyen FETÖ mü sana kumpas kuracak?

ARŞİVLER OK’UN FETÖ İLİŞKİSİNİ DOĞRULUYOR

18 Nisan 2019’da 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Rüşvet-zimmet-irtikap-suç örgütü kurma-şiddet eylemleri-adam yaralamaya azmettirme” suçlarından hakim karşısına çıkacak olan İYİ Parti Büyükşehir Adayı İsmail Ok, yaptığı açıklamada “FETÖ bana tuzak kurdu, o yüzden bu suçlardan yargılanıyorum” dedi. Oysa gazete ve sosyal medya arşivleri Ok’u yalanlıyor.

FETÖ’YE HAKARET ŞEREFİNE DOKUNMUŞ

“FETÖ bana kumpas kurdu” diyen Ok, kendisine yapılan operasyondan sonra defalarca FETÖ imamı İzzet Bilir ile beraber yurtdışı seyahatleri yaptı. Dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan 17-25 Aralık’tan sonra FETÖ aleyhine meydanlarda ağır konuşurken, İsmail Ok da tweet atıp “Tayyip Erdoğan’ın söyledikleri insanın şerefine dokunuyor” diye tepki göstermişti.

FETÖ İMAMI İLE YURTDIŞINA GİTTİ

Yine aynı İsmail Ok, 2014 yerel seçimleri öncesi FETÖ’nün gazetesi ZAMAN’a, belediyeden binlerce lira para aktarmış hatta ZAMAN’ın kurban ekine finansör olmuştu. Yani İsmail Ok, “FETÖ bana kumpas yapıp arkadaşlarımı tutukladı” diyor ya aynı Ok, arkadaşları tutuklandıktan aylar sonra hem FETÖ imamı ile fellik fellik yurtiçi-yurtdışı her yeri gezdi, hem de FETÖ’nün tüm organizasyonlarına finansör oldu. FETÖ ise, 2014’te Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İsmail Ok’a diyetini onun için kapı kapı gezip oy isteyerek ödemişti. İşte tüm bunlar hafızalardaki yerini korurken Ok’un “FETÖ artıkları bana saldırıyor” demesi abesle iştigal oluyor.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)