Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 120 gün gibi kısa sürede yaptırılan Köprülü Kavşak,  kısa sürede şehir içi araç trafiğini rahatlatmasına karşın, köprü girişlerinde şerit sayısının artmasından dolayı mesafenin uzaması yaya geçişlerini zorlaştırıyor.

Adliye, şehir hastanesi, Esas Burda 10 AVM gibi merkezlerle birlikte şehrin en hareketli noktası haline gelen bölgeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 120 gün gibi bir sürede yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Köprülü Kavşak, şehir trafiğini kısa sürede rahatlattı. Araç trafiğinin akıcı hale getiren projeyle birlikte şerit sayısında yaşanan artış araç trafiğini rahatlatsa da yaya geçişlerini zorlaştırdı. Vatandaşlar, Köprülü Kavşağın başladığı noktadan karşıdan karşıya geçerken zaman zaman zor anlar yaşadığı gözlendi. Vatandaşlar; yayalar için geçiş noktalarının bulunmamasından dolayı geçişlerde sıkıntılı anlar yaşarken, bölgeye değer katan kavşağı Balıkesir’e kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden yayalar geçişi içinde bir kolaylık bulmasını talep etti.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)