Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan PTT’nin 178. Kuruluş Yılı nedeniyle yardımcılarıyla birlikte Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Posta Teşkilatının 178. Yaşını kutlarken, ziyarette Başmüdür ve beraberindeki heyetten çalışmalar hakkında bilgi aldı. PTT’nin millî mücadele döneminden günümüze önemli gelişmeler gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, PTT çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. PTT teşkilatının ülkedeki en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Vali Yazıcı, “PTT teşkilatı değişen ve gelişen şartlara göre kendisini sürekli yenileyen bir kurumdur. Son yıllarda birçok alanda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin gelişerek arttığını görmekteyiz. Bankacılık faaliyetlerinden, kargo gibi daha birçok konuya kadar PTT’miz her türlü hizmeti yapmaktadır. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT’nin 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Ziyarette konuşan PTT Balıkesir Başmüdürü Derviş Gökdoğan, çalışmaları hakkında Vali Ersin Yazıcı’ya bilgi verdiği PTT’nin kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklerini anlattı. Başmüdür Gökdoğan, PTT ailesinin her ferdinin, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı şevk ve heyecanla görevini yerine getirme gayreti içinde olacağını, yaşanan gelişim ve değişimin her zaman daha ileriye taşınacağını ifade etti.