Sembol Medya Grubu bünyesindeki Yeni Gazetem’de editör olarak çalışan Ersin Gür,  gönlünü kaptırdığı Karesi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hazal Fındık ile dillere destan bir düğünle evlendi.

Balıkesir basının genç ve başarılı isimlerinden Yeni Gazetem kadrosunda Editör olarak çalışan Ersin Gür, hayatını Karesi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hazal Fındık’la birleştirdi. Tuna Plaza’da gerçekleşen düğün merasiminde Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, Mürsel Sabancı, Balıkesirspor Altyapı Koordinatörü Can Cangök, Karesi Belediyesi personeli, Gür ve Fındık ailesinin dost ve yakınları genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kıydığı nikahla genç çift bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. Dünya evine giren çiçeği burnunda Hazal-Ersin Gür çifti mutluluklarını arkadaşlarıyla oynayarak pekiştirdi. Sembol Medya ailesi olarak dünya evine giren Hazal-Ersin Gür çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)