Tolga Tosun, söyle bakalım orası belediye mi mafya yazıhanesi mi?

Bandırma’nın CHP’li Belediye Başkanı Tolga Tosun’un “20 yıldır yanımda. Kardeşimdir. Soyadını Tosun yapabilsem bir dakika düşünmem yaparım” diye bahsettiği sağ kolu Metehan Turan’ın adli kaydında her çeşit suç var!

Uyuşturucu ticareti yapmak 
Yaralama l Hırsızlık l Suç eşyasının kullanılması l Tehdit 
Sesli ve görüntülü araçlarla hakaret 
Mala zarar verme 
Uyuşturucu kullanma

UYUŞTURUCU SKANDALI!

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un makam şoförü O.Ç.’nin, 100 bin lira değerinde kokainle yakalanmasının ardından ortaya çıkan uyuşturucu skandalı, her geçen gün büyüyor. Tosun, manşetimizin ardından basın toplantısı yapıp “O.Ç. ara sıra arabamı kullanan bir şahıs” demiş, aynı toplantıda fotoğraf karesindeki üçüncü kişi şirket müdürü olan sağ kolu Metehan Turan’dan bahsetmişti. Tosun’a göre Metehan sütten çıkma ak kaşıktı…

BELEDİYE Mİ ÖRGÜT MÜ?

Turan’ın, 20 yıldır yanında olduğunu vurgulayan Başkan Tosun, “Metehan kardeşim gibidir. Soyadını Tosun yapabilsem yaparım. Metehan’ın fotoğrafı da habere eklenerek bu tertemiz kardeşimin itibarı zedelendi. Bizim uyuşturucuyla falan işimiz olmaz” dedi. Biz de bunun üzerine küçük bir araştırma yaptık. ‘Kardeş’ Metehan’ın hem uyuşturucu kullanmaktan hem de uyuşturucu ticaretinden kaydı zaten var da başka icraatlar da var!

Kıvırma hemen uyuşturucu testi ver!

Makam şoförün uyuşturucuyla yakalandı “Benimle ilgisi yok” dedin. 7/24 beraber olduğun “Kardeşim” dediğin Metehan’ın hem uyuşturucu kullanmaktan hem de uyuşturucu ticaretinden kaydı var. Dosya numaralarına kadar elimizde. Artık senin tek çaren kaldı, o da Metehan’ı ve O.Ç.’yi yanına alıp hemen uyuşturucu testi vermek.