Balıkesir Yeni Sanayi Sitesi’nde Uludağ firmasına ait depoda yangın çıktı. Alevlere teslim olan depo tamamen yandı.

İTFAİYE SEFERBER OLDU
Alınan bilgiye göre, Yeni Sanayi Sitesi 4. Kapı’da Cumhuriyet Caddesi 49 Sokakta bulunan Uludağ firmasına ait depoda yangın çıktı. Hafta sonu, cumartesiyi pazara bağlayan gece 02.00 sıralarında meydana gelen yangın yapılan ilk müdahalede kontrol altına alınamadı. Büyüyerek devam eden yangında dev depo alevlere teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Büyükşehir İtfaiyesi ve Karesi Grup Amirliğine bağlı takviye ekiplerle yangına müdahale edildi. Ancak alevlerin içinde kalan depo saatlerce süren müdahalelere rağmen sabah saatlerinde kontrol altına alınabildi.

DEPO KÜLE DÖNDÜ, KÖPEK TELEF OLDU
İtfaiye görevlilerinin çabasıyla yangının sanayi sitesindeki diğer işyeri ve depolara sıçraması önlendi. Deponun tamamen yandığı yangında içerideki tüm malzeme ve eşyalarla birlikte depodaki bir bekçi köpeği de yanarak telef oldu. Sabah günün aydınlanmasıyla beraber yangının yol açtığı ağır bilanço da ortaya çıktı. Her şeyin tamamen yandığı depodaki yangının çıkış nedeni bilinmezken polis ve itfaiyenin olayla ilgili başlattığı inceleme ve soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)