Dünkü Adanaspor galibiyetinden sonra geriye kalan 9 maçı 3’er maçlık periyotlarla ele aldığımızda karşımıza çok ilginç sonuçlar çıkabileceğini göreceğiz.

Şöyle ki; dün puan hanesine 3’ü yazdıran Balkes haftaya kendisi gibi 35 puan ve 9.sırada ki Boluspor deplasmanına gidiyor, ardından içerde şu andaki puan tablosunda  26 puanla 14.sırada ki Giresunspor ile içerde oynayacak ve ardın da de üç maçlık periyotun son maçında ise yine içerde 26 puan ve 13.sırada ki İstanbulspor’u ağırlayacak.

9 puanlı bu 3 haftadan çıkacak olan puanlar ligin geriye kalan 6 haftasını çok daha renkli ve heyecanlı duruma getirebilir.  Bunca maddi sıkıntı ve yalnızlık hissi arasında mücadeleden hiç kopmayan Balkes için benim play-off için hala umutlarım var.

GİRAY BULAK OLEY..

Balıkesirspor Baltok’un sürükleyici taraftar grubu Onkolik’ler Adanaspor maçında Giray Hoca oley tezahüratı ile tecrübeli teknik isme moral desteği verdiler. Giray Hoca’da gerçekten de özellikle ligin ikinci yarısından itibaren izlediği taktik anlayışı ve özellikle de futbolcular üzerindeki saygınlığı ve güveninirliği ile Balkes’e tehlike bölgesinden hep uzak tuttu. Yokluk içinde bu takımın başında duran Giray Hoca ve teknik ekibini bu moral motivasyon desteğini fazlası ile hak ediyorlar..