Şunu çok iyi biliyoruz ki; İstanbulspor maçı belki de ligdeki en önemli maçlarımızdan birisi..Şöyle ki; Ümraniyespor maçında yakalanan havanın devamında içeride oynanacak Giresunspor ve Boluspor maçlarında seyircinin ilgisi..

Yine hepimiz biliyoruz ki; bu sezon Balıkesirspor yönetimin çabaları ile ayakta duruyor. Arkadan gelen bir destek yok. Tabiki durum böyle olunca da yönetim de sürekli maddi kaynaklar yaratmak durumunda. Projelendirilen maddi kaynakların hayata istenilen şekilde geçmesi de maalesef bizim gibi içe dönük şehirlerde başarıya endeksli.. Eğer İstanbulspor maçından 3 puanla dönersek, içerde oynanacak iki maçta seyirci sayısında önemli bir artış olur ki; buda stad gelirinde artış sağlar. Ben İstanbulspor maçına ‘kader maçı’ olarak bakıyorum..

ÇOK YERDE CEPHE AÇMAK..!

Balıkesirspor’un çılgın başkanı Kadir Dağlı bu işe kendini öylesine kaptırdı ki; resmen trans haline girdi. Yönetim içinde bir elin beş parmağını geçmeyecek ve kendine yakın gördüğü isimlerle bu işi sırtladı götürüyor. Tabiki normal sade vatandaşken bir anda Balıkesirspor başkanı olup, hele hele büyük bir stres ve baskı altında kalınca bunca işin altından kalkmaya çalışırken de  bazı konuları atlıyor ve hatta bazı davranışsal hatalar yapabiliyor..

Biliyorsunuzdur yönetim içinde bazı istifalar oldu. Her istifa edenin tabiki kendine göre gerekçesi var.  Ve yine benim aldığım istihbarat ve bilgi doğrultusunda istifa edenlerin sorun olarak gördükleri isim Kadir Dağlı..! Gerekçeleri ise ‘tavrı’.. Bu durum Dağlı için bir şu anlama geliyor; Balıkesirspor’un yaşaması için yaptığı savaşta yeni yeni cepheler açması. İstifalar kendisini ilerleyen günlerde sıkıntıya sokacaktır. Benden  Kadir kardeşime tavsiye;  tavırlarında düzenleme ve düzeltme yapmazsa kendisi açısından ileriki günler sıkıntılı geçecektir…Tekrarlıyorum, çok yerden cephe açarak savaş kazanılmaz..!