Bence Balıkesirspor Baltok’un önündeki 6 karşılaşmadan alacağı neticeler üç aşağı beş yukarı lig sonunda yerinin belirleyicisi olacak.

Kanımca artık düşme ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Benim düşüncem yukarıları..!

Şimdi 6 maçlık periyotu gözden geçirelim.

Bu hafta dediğimiz gibi Ümraniye deplasmanı. Zorlu bir deplasman, öncelikle sahanın ambiyansı futbolcuların konsantrasyonunu bozar nitelikle bir saha. Zemin güzel ama dedim ya ambiyans kötü. Amatör sahalardaki gibi tribünler hava topuna çıkan karşıdaki binalara bakıyor..!Ümraniyespor’lu futbolcular bu duruma alışık ve kendilerine avantaj sağlıyorlar. Bence Balıkesirspor Baltok yarın ki maçta ilk 15 dakika içinde rakibini birkaç pozisyonda yoklarsa 90 dakikanın sonunda da gülen taraf olabilir. Balkes sonraki hafta içerde lig alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Afyonspor’u ağırlmayacak. Afyon toplama bir takım bu sezon ligde kalırlarsa büyük başarı. Bu maçta 3 puan Balkes’e yakın olur diye düşünüyorum. Sonraki hafta yine alt sıralardan kurtulma çabası içinde olan Altay deplasmanı var. Bu maçta ortada bir karşılaşma gibi duruyor. 1 puan normal 3 puan yeme yanında yat olur. Balkes, Altay deplasmanından sonra içerde Adanaspor’u ağırlayacak. Adanaspor’da Balıkesirspor Baltok gibi şu anda orta sıralarda. Ne zaman nasıl bir netice alacakları belli değil ama Adanaspor eski Adanaspor değil bunu biliyoruz. Özellikle defans hattında büyük zaaf yaşıyorlar. Gününde bir Balıkesirspor, Baltok Adanaspor’u rahat geçer diye düşünüyorum. Sonraki hafta içe bu sezon gerçek bir hayal kırıklığı yaratan Boluspor deplasmanı var. Son 3 sezondur Boluspor’a karşı içerde dışarda başarılı neticeler aldık, yine alırız..6 maçlık periyotun son maçı ise Boluspor gibi bu sezon büyük hayal kırıklıkları yaşayan Giresunspor ile içerde. Bu maça kesinlikle 3 puan yazıyorum.

Tabiki benim hayallerim Paris,  ama gerçekler sahada belli olacak..! Umarım hayal ettiğim gibi olur ve bu ligin sonunda play-off içinde olur..