Balıkesirspor Baltok bu hafta ki Kardemir Karabükspor maçı ile başlayacak ve ardından yarım kalan Ümraniyespor ve ardından içerdeki Denizlispor maçı ile 9 puan getiri olan bir periyota giriyor.

Dün kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen teknik patron Giray Bulak, her zaman olduğu gibi 9 puana talip olduklarını dile getirdi..!

Bizimde isteğimiz ve umudumuz bu yönde. Ama hep diyoruz ya; neticede futbol…Sahada neticeleniyor..

GÖNÜL BAĞIM VAR

Giray Bulak’a piyasada dolaşan ‘Giray Hocanın arkasında İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu var. Takım ne kadar kötü olursa olsun Giray Hocayı bu yönetim asla ve katta gönderemez anca kendi isterse gider” söylemlerine açıklık getirmesini istedim. Verdiği cevap şöyle oldu; “ Ben Trabzonluyum, devletimizi yöneten büyüklerimiz ile hemşehrim. İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu, benim Trabzonspor alt yapısını çalıştırdığım dönemde alt yapıda futbolcumdu. Tabiki bu yönde gönül bağım var. Ama şu gerceğide görmemiz gerek. Eğer benim arkamda böyle bir güç olsa TFF 1 .Ligde değil, Trabzonspor veya ne bileyim başka bir Süper Lig ekibinin başında olurdum veya Milli Takımın başında olurdum”.