CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlendi. Aslında uzun zamandır kulislerde adı geçen Ahmet Akın beklenen isimdi, resmileşti.

Büyükşehir’i alır veya alamaz orasını bilemem ama özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının şunu çok iyi bilmesi gerekir. Balıkesirspor Baltok göbeğinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kentin en değerli markasıdır…

Bugüne kadar muhalefet partisinin milletvekili olarak Balıkesir için ne yapıp yapmadığını çok iyi takip etmediğim Ahmet Akın için esen rüzgar aslında olumlu. Tanıyanlar pozitif bir yapıya sahip diyor. Eski bir DYP kökenli Akın, genç yaşında iyi bir siyasi tecrübe edinmi,ş bu belli.

Ama bu güne kadar spor dünyası ile ilgili ne bir söylemini nede bir eylemine rastladım.

Şimdi bunları neden yazıyorum.

Son 14 yıldır merkezdeki AK Parti ve MHP’nin yönettiği belediyenin destekleri ile ayakta duran Balıkesirspor Baltok’a CHP’nin bir tepsi baklavadan başka bir desteği var mıdır?.

Bildiğim kadarı ile yok..

Ahmet Akın kardeşine bir tavsiyem olsun.

Seçim vaadleri içine kesinlikle Balıkesirspor Baltok ile ilgili düşüncelerini eklesin. Belli mi olur yarın öbür gün koltuğa oturduğu zaman konudan bir haber olmasın. Dedik ya Balıkesirspor Baltok cami avlusuna terk edilmiş bebektir. İlla büyükşehir’in kucağına verilecektir..