Geçen hafta ödenmesi gereken Nuno’nun parası ödenemediği için 6 puanımız silindi. Her şerde bir hayır vardır diye düşünürsek bu 6 puanın bu sezon düşülmesi kötünün iyisi..! Bu gelişme aslında artık çok kırılgan hale gelen ve her an deprem üretmesi beklenen Balıkesirspor camiası için beklenen bir şeydi.. Şimdi önümüzde ki Perşembe günü olağanüstü genel kurul var. Hepinizin malumu ilk genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı için  kongre bu perşembeye kalmıştı. Buda şu anlama geliyor, hala ortada bir yönetim kurulu yok..!

Şimdi sorabilirsiniz; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konu ile ilgili ne yaptı veya yapıyor. Bu sorunun bendeki cevabı; Siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum..!

Dedik ya silinen 6 puan artçı deprem gibiydi, hele Perşembe yeni bir yönetim oluşmasın işte o zaman büyük yıkım gerçekleşecek. Balıkesirspor yavaş yavaş haritadan silinecek…!

GÖSTERE GÖSTERE YAZIK ETMEYELİM

Balıkesirspor için dönüm haftasına giriliyor. Perşembe günü yeni bir yönetim oluşturulmazsa  anahtar valiye teslim edilecek. Ve Balıkesirspor için hazin sona doğru gidişat başlayacak.

Şu anda Portekiz’li Nuno’ya para ödenemediği için 6 puan silindi. Bunun şu aşamada çok önemi yok. Çünkü düşme korkumuz yok. Burada ince bir detay var. Eğer Nuno’ya parasını transfer sezonu kadar ödeyebilirsek yasak yemeyeceğiz. Ama bu sefer şu anda ki futbolcularımıza da ödememiz gereken paralar var. Onlarında bir şekilde halledilmesi gerekiyor. Tabiki birde Akar’ın 12 milyonu. Toplamda 30 milyon gibi bir bütçe gerekiyor. TFF 1 Ligde sezonluk gelir ortalama 20 milyon civarı, arada 10 milyon kalır. Tabiki transfer yasağını yemezsen sıcak para ile transfer yapmanda gerekli. Bunun içinde en azından 7-10 milyon lazım. İşte böylesine uzmanlık isteyen bir konuda nasıl bir yönetim oluşturulur bilemiyorum. Dedim ya aslında top Yücel Başkanda..Bizlerin istediği bu renklere, bu camiaya yazık etmeyelim. Balıkesirspor artık 1.ligin kemik takımıdır, alt liglere gittiğin zaman çok şey kaybedersin..