Balıkesirspor’u en zor gününde terk eden topçu Oğuz Yılmaz birde Okan Alkan gibi sözleşmesini 2 yıl daha uzatan bir futbolcu…

Aslında Oğuz Yılmaz’ın gittiği çok hayırlı oldu.. Kendisinin kişisel hatalarından kaybettiğimiz maçları düşününce. .Alanın elinde patlar..! Akıl hocası kim..?!

Neticede Balıkesirspor bundan sonra futbolcularla çalışır, topçular kışlaya..!

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL..

Aslında Balıkesirspor Baltok’un kurtuluş formülü ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında alacağı başarılarla endeksli demek yanlış olmaz sanırım.. Tabiki şu andaki durum ve konumuna göre ligi ilk 2 içinde bitirmesi çok uzak gözüküyor, ancak play-off’tan 3.takım olarak Süper Lige çıkabilir mi?. Neden olmasın. Ziraat Türkiye Kupasında ise son 16 içinde. Trabzonspor gibi güçlü bir ekiple karşı karşıya gelecek. Trabzonspor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nın en güçlü adaylarından. Peki Balkes, Trabzonspor’u elerse ne olur?.. Gittiği yere kadar gider.. Neticede futbol bu, ucu açık..! Geçen sezon Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasını alacak denseydik kim inanırdı.. Netice de alınan her başarılı netice bir şekilde maddi gelir anlamı taşıyor.. Yani olur mu olur diye düşünüyorum..