TFF 1.Ligde Balıkesirspor Baltok şu ana kadar topladığı 35 puanla 10.sırada.  Bu hafta ki rakibimiz Boluspor’da bizimle aynı puanla 9.sırada..

Buradan şunu net görebiliyoruz, bu sezon Balıkesirspor Baltok ile Boluspor aynı çizgideler.. Komando misali bir ileri iki geri gidiyorlar..!

İşte bu iki denk gücün karşı karşıya gelecekleri karşılaşmada beraberlik normal sonuç olur gibi gözükse de benim kanaatime göre Balıkesirspor Baltok, Boluspor maçında 3 puana daha yakın ekip görünümünde.

Neden derseniz.

Öncelikle Boluspor defansı bu sezon toplama isimlerden kurulu. Sağbekleri Hayrullah’ın resmen beli dönmüyor. Stoperleri Bulgar Dimov ise çok ağır ve hava toplarında ilk hamlede zamanlama hatası yapan bir isim. Ön liberoları ise bizim oğlan İshak Çakmak. Bize çakıp gittikten sonra(!) Boluspor’da emekliliğine yaklaştı. Hergün geri geri gidiyor, eski halinden eser yok.. Bu değerlendirme sonrasında gol yollarında her ne kadar sıkıntı çeksek de her maçta ortaya çıkan bir golcümüz ile biz bu işi deviririz diye düşünüyorum.