Balıkesirspor kelimenin tam anlamı ile ‘ yaşam savaşı’ veriyor ve bazıları ne yazık ki; sadece seyrediyor..!

Olsun, bugün Balıkesirspor’un kötü günleri, elbet iyi günler de gelecek ve o zaman bugün için sadece bir bakıp “ceee” diyenleri göreceğim. Senden benden önce çimlere inip anlı şanlı Balkes bayrağını sallayacaklar. Ama yemezler artık..

Neyse biz konumuza dönelim..

Altay maçında alınan mağlubiyet kelimenin tam manası ile içimi sızlattı. Kapasitemiz belli, Teknik Patron Ali Tandoğan’ı bir kez daha tebrik ediyorum. Eldeki kısıtlı malzeme bu kadar güzel mi kurgulanır. Tamam, topla oynama yüzdemiz az, sahaya tecrübeli 6 futbolcumuzun yanına Balıkesir’in çocukları olan gencecik 17-18 yaşındaki futbolcularımızla çıkıyoruz. Dişe diş mücadele veriyoruz. Ve göreceksiniz ki; bugün için eğer transfer tahtasını açmayı başaramazsak (ki; biraz sonra bu konuyla da ilgili üç beş kelamım olacak) bu armanın peşinden koşan bizler Balkes bayranının yere düşmemesini sağlayacağız. Futbolcu kardeşlerim sizde bu inanç olduktan sonra bizler biliyoruz ki; Teknik Patron Ali Tandoğan ve ekibi ile birlikte bu savaşı kazanacak ve ligde kalacağız.

Şimdi gelelim transfer tahtasına. Bugün saat 24.00’e kadar süre var. Tahtanın açılması konusunda zorluk çıkaran iki isim, birisi Bülent Cevahir,diğeri Cüneyt Köz.Bülent kendisine ödemenin bir kısmının yapılmasını isterken, Cüneyt ise bildiğim kadarı ile parasının tamamını istiyormuş.. Şimdi bu iki arkadaşıma şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar Balıkesirspor’da bugüne kadar kimsenin parası kalmadı. Bu takım küme düşerse hiç biriniz paranızı alamayacaksınız. Paralarınızı alabilmeniz için birlikte Balıkesirspor çatısı altında ekmek parası için koşturduğunuz arkadaşlarınızın bu takımı kümede bırakması gerekli bilmem anlatabiliyormuyum. Hem gün olur devran döner bir gün bizimde size kıyağımız olur..! Dünya küçük futbol dünyası çok daha küçük. Herkesin kendine göre çevresi var..Siz verin bu imzayı bizde size futbol yaşantınızın geri kalanında ‘adam gibi adamlardır’ referansı olalım.. Akıllı adam böyle yapar..!,