30 yıldır Balıkesirspor’u takip eden bir gazeteci olarak ilk defa bir kulüp başkanının taraftar tribününde amigoluk yaptığına şahit oldum. Başkan Kadir Dağlı’dan bahsediyorum. Takıma sahip çıkılması için artık tribünleri tırmanıyor..!

Altınordu maçı sonrasında eski Başkanlardan Feyyaz Çiftçi kendi sosyal medya hesabında çok anlamlı bir yazıyı kaleme almış.

Aynen aktarayım.

Ne demiş Çiftçi; Çok değil yalnızca 5 ay öncesiydi. İki kez kongre yapıldı. Yönetime aday çıkmadı. Transfer yasağı vardı. FIFA’daki dosyanın kapatılmaması durumunda küme düşürülme cezası alacağımıza dair ihtar gelmişti. Teknik ekip yoktu. Sahaya çıkacak futbolcumuz kalmamıştı. Altyapımızdaki gençlerimize ilaveten sadece 4 futbolcu ile kampa gidildi. Bugün liderlik hesabı yapar hale geldik. Beraberliklere burun kıvırıyoruz. Bu takımın sahaya çıkabilmesi bile bir gurur kaynağıdır bu işten biraz anlayan insanlar için. Bırakın şampiyonluk hesaplarını. Nerede Gaziantepspor? Kayseri Erciyes ne oldu? Mersin İdmanyurdu nerede? Orduspor, Samsunspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor ve daha niceleri nerelerdeler. Süper Ligden düştüğümüz günden bu yana bu ligde kaldığımız her sezon bir şampiyonluktur. O günden bu güne emeği geçen, bayrağı yere düşürmeyen herkesten Allah razı olsun. Amasız, fakatsız, şampiyonluk için değil, sadece şehrimizin kulübü olduğu için Balıkesirsporluyuz. Helâl olsun yönetime… Helâl olsun Ali Tandoğan’a… Helâl olsun takıma…”

 BELEDİYE BAŞKANLARI HAYAT MAÇINA GELSİN

Lig başında küme düşer denen Balıkesirspor, ligin 11. Haftasında 4.sırada. Bu şu anlama geliyor, bu takıma el atılsa süper lige çıkmak içten bile değil..Durum böyleyken bu şehrin şehrieminleri ise (Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Büyükşehir Belediyesinin güçlü ismi Yasin Sagay dışında)Balıkesirspor’u adeta yok sayıyorlar ya, insan ona üzülüyor. Milli ara sonrası deplasman da Menemenspor ve ardından da içeride ligin süper lig adaylarından Hayatspor ile karşı karşıya geleceğiz. Umarım Menemenspor deplasmanından alınacak puan veya puanlar sonrası içeride oynayacağımız Hayatspor maçında en azından üç beş tane Belediye Başkanımızı da protokol tribününde görürüz..!