Balıkesir Büyükşehir’in kurucu Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un değerini şimdi çok daha iyi anlamış olmamız gerekli..

Büyükşehir olduktan sonra çok kısa süre içinde hem bir sürü bürokratik konuyu hallederek Büyükşehir’i kur, ardından onlarca yatırıma imza at ve bu arada Balıkesirspor’u ayakta tut..

Kolay işler değildi bunlar..Ama A. Edip Uğur hem siyasi tecrübesi hem de iş dünyasındaki tecrübesini birleştirerek bu konuların hepsini başarılı bir şekilde aşmıştı.

Balıkesirspor’un durumu ortada. Tünelin içinde ilerliyoruz, karşımızda bir ışık hüzmesi var net seçemediğimiz. O ışık hüzmesi ya çıkış noktası yada karşıdan gelen öteki trenin ışıkları!

Hatırlayalım Balıkesirspor işte yine böyle karanlık bir tüneldeyken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hem siyasi gücünü hemde kendi maddi imkanlarını kullanarak Balıkesirspor’u çıkış noktasına ulaştırmıştı. Burada tartışılacak olan nokta trenin idaresindeki kişiler olmalıydı..!

UMARIM HERYEŞ İYİ OLUR..

Kimileri için Balıkesirspor bir şey ifade etmeyebilir. Ama şu çok iyi bilinsin ki; Balıkesirspor bu kentin simgesidir. En değerli markasıdır. En değerli markayı bu duruma düşürmek hiç hoş değil. Şu anda belirsizliğin hakim olduğu camia önümüzdeki hafta içinde kongre gidiyor. Yeni bir liste çıkacak mı, yoksa Balıkesirspor kayyum elinde kaderine mi terk edilecek bekleyip göreceğiz. Umudumuz herşeyin iyi olması yönünde..

ADAM GİBİ ADAMLAR.

Balıkesirspor’da şu anda forma giyen futbolcularımız ve başlarındaki Teknik Direktörümüz Giray Bulak ve yardımcıları için söylenecek tek kelime var; “Adam gibi adamlar”. Bu isimlerin hepsi Balıkesirspor’u terk edip çok daha iyi koşullarda olamazlarmıydı?.. Tabiki olurlardı, kimi fareler gemiyi terk ederken onların hepsi bu markayı en iyi şekilde temsil etmek için zorlukları bile bile Balıkesirspor’da kaldılar ve bu güne kadar da bu mücadeleyi fazlası ile verdiler. Bu isimler Balıkesirspor tarihine ‘altın harflerle’yazılması gerekli isimlerdir..